2777
2789
عنوان

بعد از این همه...♡

132 بازدید | 28 پست

بعد از این همه خشکی و بارون نیومدن بلاخره داره نم نم بارون میاد 😍

این یعنی امید دوباره به زندگی 

هروقت بارون میاد اصلا یه انگیزه جدید انگار میگیرم یه امید قشنگ میشینه تو دلم 

امیدوارم همه به ارزوهای قشنگشون برسن 💜

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هنوز هیچییییییی نیومده نه بارون نه برف

اینجا هم همینطوریه 💔😢

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
ما هنوز هیچییییییی نیومده نه بارون نه برف

ماهم امروز بلاخره بارون اومد 

انشالله واسه شماهم امروز بیاد 😍

اصلا وقتی بارون نباش انگار یه غبار میشینه رو شهر ...

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
اینجا هم همینطوریه 💔😢

کجایین ؟

ما جنوبیم ن ب پارسال ک بارون میومد ن به امسال 

ولی بلاخره در حد نم نم داره میزنه خدا کنه قطع نشه🙂

امضام👇😍😍😍😍🤗🤗🤗💃💃💃💃💃💃💃💃💃

پر از حس خوووب😍

کجایین ؟ ما جنوبیم ن ب پارسال ک بارون میومد ن به امسال  ولی بلاخره در حد نم نم داره میزنه خدا ...

کرمانشاه😢

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
اینجا سیل میزنه

خوشبحالتون 😍

اینجا همه خیلی خوشحالن با اینکه در حد نم نم میزنه