2777
2789
عنوان

بیشتر شبیه مادرت هستی یا پدرت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 53 پست
😂😂اخلاق قیافه تیم و هیکل همش شبیه عممه فقط اون خسیسه من نیستم😂

مهم همونه که بهش نرفتی ...خساست

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
😂😂اخلاق قیافه تیم و هیکل همش شبیه عممه فقط اون خسیسه من نیستم😂

بیچاره مامانت چی میکشه که ۹ ماه تو شکمش تحمل کرده 

خبر نداشته داره از رو خواهر شوهرش کپی میزنه😂😂😂

شوخی میکنم 

هر جا هستی سلامت باشی😘❤

هرجا هوا مطابق میلت نشد ، برو...فرق تو با درخت ،همین پای رفتن است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=178051365]هیچکدوم🤭 ترکیب عمه و خالمم.[/QUOT....به هرحال از سمت پدر و مادرن هر دو  

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

بگید خوشحالید که شبیهشون هستید یا نه؟

بیچاره مامانت چی میکشه که ۹ ماه تو شکمش تحمل کرده  خبر نداشته داره از رو خواهر شوهرش کپی میزنه ...

😅😂😂از این زاویه نگاه نکرده بودم

ولی مامانم ناراضی نیست چون مامانم عزیزم بی سر زبون و سادس ولی من زبون دارم یه متر بخاطر همین همیشه میگه خوبه بمن نرفتی😕

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
بیچاره مامانت چی میکشه که ۹ ماه تو شکمش تحمل کرده  خبر نداشته داره از رو خواهر شوهرش کپی میزنه ...

شماهم سلامت باشی عزیزم‌ممنون

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
چه سوال خوبی 😍شبیه باباااام خداروشکر .اخلاقامم کپی بابام 😅😅جوری که مادرم باهام لجه .صداش دراومده ...

خدا رحمتشون کنه

از لحاظ ظاهری فتوکپی پدرم هستم ولی اخلاقی بیشتر مادرم

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

😅😂😂از این زاویه نگاه نکرده بودم ولی مامانم ناراضی نیست چون مامانم عزیزم بی سر زبون و سادس ولی من ...

خدا کنه دختر منم عین من نشه ..من بی زبون و ساده ..دوست دارم دخترم شلوغ و دانا باشه..عین خونواده باباش