2777
2789
عنوان

بیشتر شبیه مادرت هستی یا پدرت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 53 پست
وااای چقدر زور داره مادراینهمه سختی تحمل کنه آخرم بچه شبیه خواهرشوهربشه من خودم دوران بارداریم این ...

دخترمو هر کی میبینه میگه شبیه عمه  ش...منم چون عمه شو دوست دارم  ناراحت نیستم

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
خدا کنه دختر منم عین من نشه ..من بی زبون و ساده ..دوست دارم دخترم شلوغ و دانا باشه..عین خونواده بابا ...

انشالله عزیزم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چقدر زور داره مادراینهمه سختی تحمل کنه آخرم بچه شبیه خواهرشوهربشه من خودم دوران بارداریم این ...

اتفاقا من دوست دارم اگه دختر دار شدم به عمه هاش بکشه عمه هاش بینهایت زیبان

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خوب اگه روابطتون خوبه که اوکیه خدا دخترتونوحفظش کنه

ممنون دوست عزیز

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

از نظر قیافه کپ مامانم از نظر اخلاق چون جفتشون همیشه شاد و مهربون و همیشه با محبت بودن باعث شده من که من همیشه پرانرژی باشم و عاشق با هم دوست بودن باشم.

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
از نظر قیافه کپ مامانم از نظر اخلاق چون جفتشون همیشه شاد و مهربون و همیشه با محبت بودن باعث شده من ک ...

چه خوب..خدا برات حفظشون کنه