2777
2789
عزیزم گفتم دلسوزی نمیخام

چرا مثل شما باشه وقتی شما مثل کوه پشتش باشید

از کجا معلوم بخت این دختر خیلی قشنگتر از بخت یه  نوشته شده شما خبر نداری

تو یه قدم‌جلوتو میبینی خدا هزاراااترااان قدم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بذار الان چوب جادومو میارم جنسیت بچه ات رو عوض میکنم

امثال شما با وجود این که معتقدم اصلا لیاقت مادر بودن ندارید چه برای دختر چه برای پسر ولی حداقلش اینه که به شیوه ی طبیعی باردار نشید که احتمال هر دو جنس وجود داره و برید سراغ آی وی افی کوفتی چیزی

یعنی در این حدم سواد ندارید که تو بارداری طبیعی احتمال هر جنسیت پنجاه درصده؟ پیشنهاد میکنم ریاضی پنجم دبستان رو یه بار دیگه مطالعه کنید

انگار سفارش اینترنتیه که نوع و جنسش رو انتخاب کنند و اگر اونی که میخواستن نشد طلبکار زمین و زمان بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مادر اشغال بیمار روحی مثل تو دارم با همین طرز فکر وقتی ذهنتون انقدر بیماره چرا بچه دار میشید چرا یکی رو ناخواسته به این دنیا میارید و شکنجش میکنید 

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  

عزيزم همينكه اومدي و داري مشكلت رو مطرح ميكني و دنبال راه حلي براي بيشتر دوست داشتن دخترت يعني يه مامان كامل و مهربوني❤️در ضمن اين طبيعيه كه آدم تا چن ماه بچه اولشو بيشتر دوست داشته باشه،اگر مشكلت حل نشد برو پيش مشاور كمكت ميكنه

چطور تونستی چهل روز کنار رحمت خدا باشیو حظ نبری؟؟ دوست داری در اینده دخترت مثل تو سختی نکشه و اذیت ...

یا خدا دوستم فکر میکنم اشتباه ریپ زدی 😕😕😕

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه دختر یه پسر دارم کوچیکه یه سال نیمه س پسرم سخت کنار اومد ولی الان عاشق خواهرشه دخترم نیاد مثل مامان کوچولو هی صورتمو میبوسه به باباش می می میده داداششو ناز میکنه واس عروسکاش لا لایی میخونه توهم اینارو ببینی عاشق دخترت میشی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

عزیزم همه احساسات و افکار تون ریشه در گذشته داره،اگه واقعا میخوایین مشکلتون حل بشه و دخترتونو دوست داشته باشین حتما چند دوره پیش روانشناس برین.به آینده دخترتون فکر کنین با اینکه اظهار میکنین همه وظایفتونو درست انجام دادین ولی بچه ها باهوشن و به مرور زمان متوجه همه چی میشن.مراقب احساسات و آینده دخترتون باشین تا خدای نکرده آسیب نبینه

استارتر من با حرف اینا کاری ندارم لطفا منو هم ریپ نکنین اما من شدیدااا درکت میکنم من عاشق بچه های دخترم خودمم دوتا خواهر دارم جونمم میدم براشون اما اما اما از اینکه ی روز بچم دختر بشه میترسم چون من خیلی ظعیفم دختر بچه مادر میخواد عین کوه محکم باشه پشتش باشه اما من نیستم منو مادرم انقد ضعیف بار آورده ک حتی الانم نمیتونم تو جمع قشنگ حرف بزنم چون همش میگفت حرف نزن اینکارو نکن برای دختر عیبه اینکارو نکن برای دختر زشته چ معنی میده دختر تو جمع بخنده من از این میترسم از اینکه بشم مثل مادرم وای وحشت دارم دخترم مثل خودم بشه میدونم ک مادر ضعیفی هستم... الان ی پسز دارم ک خداروشکر سالمه خدا وصد هزار مرتبه شکر اما میترسم از حاملگی بعدم ک دختر دار بشم 😢واقعا میترسم 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
خودمم خیلی ذهنم درگیر همینه واقعا چرا

خواستم بگم تنها نیستی خواهر شوهرم‌اولی پسر بود دومی رژیم گرفت دختر بشه و همونم شد ولی از وقتی دنیا اومد تا الان که ۴ سالشه همیشه میگه اصلا اندازه پسرم دوسش ندارم کاش اینم‌پسر بود البته هیچ وقت ناشکری نمیکنه فقط حسشو میگه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
خودمم خیلی ذهنم درگیر همینه واقعا چرا

دوست داری در اینده دخترت مثل تو سختی نکشه و اذیت نشه

ولی بچتو داری از نوزادی عذاب میدی

عذاب حس کردن اینکه نخواستنیه

اینکه حتی مادرش نمیخوادش

دوسش نداره..

بچه ی تو از گذشته تو بیشتر اسیب خواهد دید اگر خودتو عوض نکنی