2777
2789

فقط هر چی تو دلته هر کاری میکنی نزار بفهمه دوسش نداری و این حس بهش داری وگرنه زندگیش نابود میکنی و خواهشا تو زندگی  بین دخترت و پسرت فرق نزار خودتو کنترل کن

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قدیم میگن نوزاد دختر میکه منو س روز دور ننداز خودم جامو وا میکنم 

40 روز هستش عزیزم 🙂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دخترت میشه همدمت، مونست، غم از دلت میبره، میشه محرم رازت..‌حرفایی ک نمیشه ب کسی زدو ب اون میتونی بگی..تا از در بیاد تو خونه ات روشن میشه، دلت شاد میشه

کاش ی روز دختر دار بشم و ب دلم نمونه

درکت میکنم ولی تروخدا فرق نذار بینشون. دیگه شده💔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

چی بگم من بچه اولم دوست داشتم پسر باشه ولی دختر شد یه تار موش به دنیا نمیدم یکسال نیمشه میره به بقیه بوس میده یا باهاشون بره گریه م میگیره حسودی میکنم نیگم فقط باید منو دوست داشته باشه 

در مورد طرز فکر اینکه مثل خودت باشه حرفی ندارم عقل که داری از اول سعی کن یه ادم درست درمون انتخاب کنی نه هرکسی اومد دختر بدید بره 

در ثانی زود دخترت شوهر نده بفرست از بچگی کلاس زبان و دانشگاه بزار یه دختر مستقل و قوی باشه تو افکار دوران جاهلیت موندی که فکر میکنی دخترت مثل خودت میشه

... بزار یکم بزرگ بشه موهاش خرگوشی میبندی میاد خودش برات لوس میکنه رژ لب میزنه دلت براش ضعف بره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

ناشکری نکت اطفا دختر غم خوار مادر من یه پسر دارم یه دختر محبتی کخ از دخترم دیدم نو پسرم ندیدم با اینکه از اون خیلی کوچکتر همش 3 سالش یه جوری حامی من که از پدر مادرم بیشتر

واقعا برات متاسفم توچه جور مادری هستی طفلی دخترت هیچ وقت بینشون فرق نذار دخترت عقده ای میشه چند ماهش ...

شوهرم عاشق دخترمه جونش ب جون دخترم بنده 

طوری گ حتی گاها پسرمو بخاطردخترم دعوا هم میکنخ

می دونم دلیل اینکه اکثر مامانا پسر دوست دارن اینه که خودشون زندگی خوبی نداشتن ناخودآگاه از جنسیت خودشون زده میشن 

ولی عزیزم 

با همین فکرا داری دخترتو مثل خودت بار میاری که از جنسیتش زده بشه 

براش لباسای دخترونه و کش و تل سر و کفشای خوشگل بگیر بپوشون ببین عاشقش نمیشی😍

خودت زندگی اونو درست پیش ببر مثل تو نشه تو تکیه گاه اون طفل معصومی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

چی بگم بهت !!فقط بابت یه حرفت موافقم میتونم درکت کنم اونم اینکه دوتا غیر هم جنسو چطور تربیت کنم 

من برعکسشما پسر دوست ندارم دختر چون هم جنس خودمه همه چیشو میدونم  برام اشنا تره و بهتر میتونم درکش کنم و تربیتش کنم و علاقه داشته باشم پسر برام نا اشناست سخته پذیرشش برام 

اصلا کسایی که میگن لیاقت نداری و فلان رو نمیفهمم😐

این بنده خدا خودش میدونه مشکل داره برای همین راهنمابی خواسته قطعا آخی طفلک دخترت و بی لیاقت و این حرفا کمکی بهش نمیکنه

بنظر من کار خاصی نکن بسپار به زمان کم کم حس علاقه پیدا خواهی کرد بهش چون دختر بچه خیلی ملوسه

قدیمیا خیلیاشون بخاطر همین که میترسیدن دخترشون سختی بکشه دوست نداشتن دختردار شن، دختر شما مادری باتجربه مثل شما داره و برادری که حامیشه انشاالله با توکل به خدا آینده خوب و روشنی پیش رو داره

فقط تا میتونی مستقل و قوی و پراز اعتماد بنفس بارش بیار و تو محبت غرقش کن چون درصد خیلی زیادی از موقعیتش تو آینده به شیوه رفتار شما باهاش بستگی داره

🌷

دستاتو ببر بالا اگه اون دختره چنان عاشقت کنه که هیچ راه فراری نداشته باشی ! 

تو با دخترت عاشقی رو تجربه میکنی مطمین باش 😉

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

البته طبيعيه بعضيا دختر ميخوان بعضيا پسر

ولي وقتي بچشون بدنيا مياد ديگه نميگن من دختر ميخواستم من پسر ميخواستم چرا اين شد....

اسم مادريو يدك نكشين فقط 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤