2777
2789
وای چه حرفای بدی بهت زدن . همه زخمای دل خودشون باز شد انگار ! 

وژدانشون به درد امد عزیزم  یکیش خودم نه دوران بدی داشتم تو خونواده نه اینکه الان بچه دارم ...اما واقعا وژدان ادم به درد میاد با شنیدن بعضی حرفا 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار الان چوب جادومو میارم جنسیت بچه ات رو عوض میکنم امثال شما با وجود این که معتقدم اصلا لیاقت ماد ...

مرسی دانشمند

شما لطفا ی بار دیگه عنوان تاپیک رو بخون بعد نظر بده بعدم خدا منو لایق مادری میدونه تویی ک ی بنده ناچیزی لایق نمیدونی 

حرفی نیس بااحترام اینجارو ترک کن

وژدانشون به درد امد عزیزم  یکیش خودم نه دوران بدی داشتم تو خونواده نه اینکه الان بچه دارم ...ام ...

وجدان باید موقعی به درد بیاد که به مادر تازه زایمان کرده حرف بد بزنی و حالشو بدتر کنی. حالش بد بشه مادر بهتری نمیشه. بعد زایمان خیلیا افسردگی میگیرن فکرای بدتر ازینم میکنن. باید درک کرد . این دوران میگذره ولی زخم زبونا حالشو بدتر میکنه الان 

خب مرسی ار همتون چ اونا ک توهین کردن و منو بی لیاقت خطاب کردن چ اونا ک خواهری کردن و راهنمایی

اینجا نی نی سایته و فضای مجازی هرکی هرچی میخاد میگه

ناراحت نیستم 

ولی دلگیرم اینجا هم کسی حرفمو نفهید

اگر خودت شرایط خوبی نداشتی کمک کن که دخترت بهترین شرایط رو به دست بیاره. توانمند و موفق بشه. عشق و علاقه بین خواهر و برادر ایجاد کن که همیشه دلسوز و همراه هم باشن‌. خودت هم یه کم شرایط روحیت بعد از زایمان هنوز روبراه نشده. مشاور میتونه کمکت کنه. یا مطالعه و ورزش و موسیقی و... حواست به خودت و دخترت باشه.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
وجدان باید موقعی به درد بیاد که به مادر تازه زایمان کرده حرف بد بزنی و حالشو بدتر کنی. حالش بد بشه م ...

عزیزم گفتم من تجربه مادری زایمان رو ندارم شاید شما درست میگین....

اما افسردگی که میدونی از چیه ودلیلشم این همه مادر اینجاست مخالف بودن پس ناراحتی نداره باشنیدن خوندن کامنتها چون ایشون خودشونم گفتن نه دلسوزی کنید نه ترحم پس راه کار میخواد باید طوری روشن واضح حرف زد که به خودش بیاد چ بخواد چ نخواد الان اون طفل معصوم با خواست دونفر دیگه به این دنیای بی رحم امده چ بسا از محبت مادری هم بی نصیبه.....منم موافق فوش وتوهین نیستم اما رک ومحکم نظر دادن چ اشکالی داره گاهی نیازه که طرف به خودش بیاد ببینه خیلیا مثل خودش مادرن همین افسردگی بعد زایمان رو هم داشتن اما ....

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی......به این فکر کن که اون نوزاد از خون خودته وبه خواست تو توی این دنیاس و تو باید بتونی مواظبش باشی و بهش محبت کنی چون بهت احتیاج داره واگر نمیتونی برای رضای خدا از اون طفل معصوم نگهداری کن...همه چیز درست میشه

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
استارتر من با حرف اینا کاری ندارم لطفا منو هم ریپ نکنین اما من شدیدااا درکت میکنم من عاشق بچه های دخ ...

دوست عزیز همونطور که میگیم برای خیانت هیچ توجیهی نیست

برای این که بچه بیاری و در نهایت حد ممکن دوستش نداشته باشی و سعی نکنی بهترین پدر و مادر واسش باشی هم هیچ توجیهی وجود نداره

امثال شما خیلی رک میگم که بیجا میکنید وقتی یه جنسیت رو صد درصد نمیخواید طبیعی باردار میشید یا اصلا باردار میشید

اول برید این عقده ها و کمبود ها رو درمان کنید زمانی که سلامت کامل روح و روان پیدا کردید و تعارضات درونیتون حل شد بعد اقدام به بارداری کنید یا حداقل برید سراغ آی وی اف که اگر موفق بود و باردار شدید جنسیت دلخواهتون باشه

آدم خوشیشو بکنه شکمش که اومد بالا و جنسیت بچه رو فهمید بگه نمیخوامش این رفتار از یک انسان واقعا عجیبه

دلم نمیخواد اینو بگم ولی حیواناتم بچه ی خودشونو پس نمیزنن و بهش پشت نمیکنن اگر انسانی به بچه ی خودش چنین حسی داره باید سر بذاره به بیابون

کسی که میبینه نمیتونه به هر دلیلی بچه اش رو بپذیره چرا باید اجازه بده که بچه دار بشه؟ مگه بچه ها بازیچه دست مان یا به خواست خودشون اومدن که این اداها رو سرشون دربیاریم

این حرفا به هیچ وجه احساسات زشت این خانم رو توجیه نمیکنه و از ظلمی که در حق اون طفل معصوم میکنه چیزی کم نمیکنه

الان دیگه کار از کار گذشته و این طفل معصوم اومده تو بغل مادرش این خانم حتی یک روز رو هم نباید از دست بده و همین فردا باید بره پیش مشاور

اکثر ما خانوما تو این کشور سختی کشیده ایم ولی این خودش باید باعث بشه که اتفاقا مادرای بهتری واسه دخترامون باشیم و به وجود دختر ارزش بدیم و اشتباهاتی که در قبال ما کردند رو تکرار نکنیم نه که عینا همون خطاها و اشتباهات رو مو به مو تکرار کنیم و توجیهشم این باشه که چون خودمون سختی کشیدیم از جنسیت و در نتیجه از فرزند هم جنس خودمون بدمون میاد

مرسی دانشمند شما لطفا ی بار دیگه عنوان تاپیک رو بخون بعد نظر بده بعدم خدا منو لایق مادری میدونه توی ...

اعراب جاهل هم که دختر زنده به گور میکردن خدا بهشون ده تا ده تا بچه میداد لابد اونا ته لیاقت بودن

دلم میخواد باشم و کسی حق نداره واسم تعیین تکلیف کنه کجا باشم یا کجا نباشم