2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 91978 بازدید | 1083 پست
برا کجایی اگ خوزستانی معرفی کنم اسی😄😅

نه کرمانشاهم.اخ کاش خوزستان بودیم چقدر دخترای خوبی داره چند بار اومدم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لطف داری خوبی از خودتونه ما بختیاری هستیم .ما کوردا رو خیلی دوس داریم

ما هم همینطور عزیزم😘🥰

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

با خواهرش قرار بیرون میزاره سرد نیست

راست میگی ها😑😑😂

اره .گفته هم من هم شما حق داریم هر دو 😑🤦

من به شخصه از آدم بی نظم بدم میاد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نه کرمانشاهم.اخ کاش خوزستان بودیم چقدر دخترای خوبی داره چند بار اومدم

یکی از دوستان من ۳۳ سالشه پزشکه کرمانشاهه بیمارستان حکیم

خیلیم خوشگل و خوش اخلاقه مجرده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ازدواج ی اتفاق خیلی مهم تو زندگی ادمه .تو این روزگار که دختر و پسر خوب به راحتی پیدا نمیشه وقتی موردی برای ادم پیدا میشه ادم باید اولویت زمانش رو بذاره آشنایی برای ازدواج .خصوصا که این خانوم مشغول تحصیل یا شاغل نیست

این خانوم خیلی عجیب غریب رفتار کرده و اصلا رفتارش بالغانه نبوده .سن ادم میره بالا باید همراهش رفتار و مهارت های روابط اجتماعیش هم بره بالا .این خانوم اصلا نمیفهمه تو این دوره از زندگیش وقتی خودش قصد ازدواج داشته و به معرف سپرده باید هرجور شده تمام قرارهای دیگشو کنسل میکرد و برای این اتفاق مهم وقت میذاشت .اونم از وضع تایپ کردن و غلط املایی و سریع بهش برخوردن .رفتارش به نوجوون های تازه بالغ میخورد .خوب شد کنسل کردی

من به شخصه از آدم بی نظم بدم میاد

منم.خودم عادت ندارم کسی رو بکارم

یکی از دوستان من ۳۳ سالشه پزشکه کرمانشاهه بیمارستان حکیمخیلیم خوشگل و خوش اخلاقه مجرده

داداشم دنبال پول یا موقعیت نیست.میگه هر چه ساده تر بهتر