2777
2789
عنوان

آزمون رانندگیم😍

125 بازدید | 11 پست

اومدم از خاطره ی جالب رانندگیم براتون بگم که 

جذاب ترینر قسمت رانندگیم،روز آزمون بود،کلی با خودم تمرین کرده بودم که حواسم به جاهای ممنوع باشه، کمربند یادم نره،،ترمز بیخ نگیرم و....

وقتی نشستم پشت فرمون فکرشو هم نمی‌کردم که راهنما زدن رو ممکنه فراموش کنم،غولین تذکر از جانب افسر مساوی شد با فراموش کرده تمام قول و قرارهام با خودم😒بقول ....هرچی زده بودم پرید😂

موقع دور دوفرمونه توی یه خیابون عریض که یه فرموده هم میشد دور زد ولی افسر باهام لج کرده بود و گفت دو فرموده دور بزن،قشنگ تنظیم کردم که بتونم قوانین دوفرمونه رو اجرا کنم،فرمون اولش رو خوب زدم،برای انجام فرمون دوم که باید دنده عقب میرفتم متوجه شدم که کلاچو که آزاد میکنم ماشین حرکت نمیکنه و حتی به سمت جلو میره،نتیجه گرفتم که خیابون شیب داره و باید کلاچ رو در گیر کنم،ولی بازم به سمت جلو حرکت کرد،گفتم وا ماشین چشه،افسر گفت آخه ماشینمون دوره ی عرفان رو نگذرانده که از نیت شما با خبر باشه(تیکه به چادری بودنم بود فکر کنم😂) گفت باید بهش بگی هم نمیشنوه ناشنواست،باید دنده رو از حالت دنده یک به دنده عقب تغییر بدی😔،جلو تر رفتم و ایستادم و پیاده شدم 

انتظار ندارین که قبول شده باشم که،ها؟

رفتم خونه بابام میخاست بره خونه ی خواهرم،کلی اصرااااار که بذار تا سر کوچه من دنده عقب برم،به زور بهم اجازه داد نشستم پشت فرمون دنده رو عقب زدم اول بعد هر چی پاک رو از کلاچ بر می داشتم حرکت نمی‌کرد تا وقتی که ماشین خاموش شد،دوبار این مسئله تکرار شد تا اینکه بابام پیام کرد 😔گفتم آخه چراااااا، بابام گفت چون ترمز دستی بالا بود😭😁😁😁خلاصه که .....😭😭😭😭😭🌹

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه رد شدم،بنظرتون امیدی به راننده شدنه من هست؟

تو که خوبی من خو بلد نیستم هنوز روشن کنم .اصن بلد نیستم دنده بندازم 

سه بار یادم دادن بنظرت من راننده میشم؟

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
تو که خوبی من خو بلد نیستم هنوز روشن کنم .اصن بلد نیستم دنده بندازم  سه بار یادم دادن بن ...

😂😂😂😂کلاس نرفتی خوب،یاد میگیری ان شاالله

هیچی دیگه رد شدم،بنظرتون امیدی به راننده شدنه من هست؟

معلومه که هست رانندگی یعنی تمرین+اعتماد به نفس 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
معلومه که هست رانندگی یعنی تمرین+اعتماد به نفس 

ممنون عزیزم 😍خدا از زبونتو ن بشنوه یه بار هم با خواهرم پشت چراغ قرمز دوبار خاموش کردم،دیگه خواهرم اومد نشست پشت فرمون رفتیم😁😁