2777
2789
عنوان

مثلا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستا اسی با یکی دوست بوده بعد ولش میکنه بعد از چند سال پسر خاله دوستش میاد خواستگاری اسی بعد اسی هم میخواسته بهش بله بگه که دوست سابقش چت هاشو با اسی رو میکنه حالا اسی مجبور شده با دوست سابقش ازدواج کنه البته مطمئن نیستم

زن کسی شدم که نامردی کرد در حقم مجبوررر شدممممممممممممممممممممم

چرا مجبورت کرده 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
دوستا اسی با یکی دوست بوده بعد ولش میکنه بعد از چند سال پسر خاله دوستش میاد خواستگاری اسی بعد اسی هم ...

دوست پسرم نبودد فقط حرف میزدیم و اینکه چت کجا بود چن سال گذشته بود بقیش درسته

دوست پسرم نبودد فقط حرف میزدیم و اینکه چت کجا بود چن سال گذشته بود بقیش درسته

خوب گلم اگر فقط چت معمولی بوده اصلا میزدی زیرش چیزی که بلنده دیوار حاشا 

عزیزم حالا که دیگه بله گفتی برو پیش مشاور به جفتتون کمک میکنه

عزیزم چون کلی حرف پشت سرم بوددد

یعنی واسه حرف مردم زنش شدی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

چت کردی ک کردی به کسی چ مربوط ،زندگیه خودت بوده،اختیاره خودتو داشتی ،مردم زر مفت زیاد میزنن چرا بی عقلی کردی 

پسرا صدبرابر دخترا حسودن ،دیده دوستش میخاد تورو بگیره اتیش گرفته چتاتو رو کرده 

اون خاستگارت اگ عقل داشت باید میگف هرچی بوده واس گزشتت بوده،توام جفتشونو مینداختی دور ،ب خودت بیا دیر نیس هنوز احمق نباش ♥️

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
یعنی واسه حرف مردم زنش شدی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گفتید خلاصه بگو خلاصه گفتم😂😂ماجرا زیاد داشتیم بعد اون دو تا دیگه خواستگار داشتم هم دانشگاهی بودن رفته بود به اونام گفته بود نفر سوم رابطه ما نباشید و...