2777
2789
عنوان

مثلا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 37 پست
گفتید خلاصه بگو خلاصه گفتم😂😂ماجرا زیاد داشتیم بعد اون دو تا دیگه خواستگار داشتم هم دانشگاهی بودن ر ...

یعنی واست حرف درآورده که با خودش ازدواج کنی وای چطوری قبول کردی 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
چیکار کنممممم فکر میکردم باهاش کنار میام ولی..

چیکار کنی؟جداشو ک*و*ن لقش مرتیکه بیشعورو ،چرا باج میدی 

جداشو برو مردمم ۱هفته حرف میزنن یادشون میره

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنی؟جداشو ک*و*ن لقش مرتیکه بیشعورو ،چرا باج میدی  جداشو برو مردمم ۱هفته حرف میزنن یادشون ...

برای راضی شدن خانوادم ب دروغ گفتم میخوامش الان ۱ هفتع عقد کردم برم بگم چی جداشم؟

مجبور شدم از هر طرف میرفتم پیداش میشد

حتما دوست داشته

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
برای راضی شدن خانوادم ب دروغ گفتم میخوامش الان ۱ هفتع عقد کردم برم بگم چی جداشم؟

باخانوادت دوست باش براشون توضیح بده از مشاور کمک بهواه ،یکاری نکن خدای نکرده یه روز با دوتا بچه پشیمون برگردی 

خاستگارت چی بهت گفت؟مشکلی داشت یاخودت بهم زدی اومدی بااین عتیقه

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️