2777
2789
شما هنوز توی دوره نوجوانی هستین احساساتتون پایدار نیس بهتره به جای گرفتن راهنمایی تو سایت نی نی سا ...

ببینید این رو میدونم که گفته میشه بسیاری از احساسات این دوره زودگذره ، اما من یکسال به این موضوع فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که این حس از روی هوی و هوس نیست

ببینید من اگر حرفی میزنم یه چیزی میدونم که میگم الان واقعا زوده اگر اینطور که بقیه میگن ۱۷سالتونه لطفا بااینده خودتون و اون دختر بازی نکنید 

باور کنید فکر میکنید ک میفهمید ... یه مدتی صبر کنید تا حداقل بالای ۲۲بشید واقعا میگم به ضررتونه ..

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اگ خیلی میخوایش رسمی ‌برو خواستگاری ...باهاش دوست نشیا .... چون ممکنه بزنه بعدا زیرش بگه بابا نمیخواد مامان نمیخواد ...من دخترم ولی از تجربه بهت میگم مثل یه مرد برو خواستگاری اولا که ان شالله بهش برسی من اصلا به نشدن برات حرف نمیزنم خودتو راحت کنه این خوره رو از جونت بگیر دیگه هی تو فکر نباشی ان شالله هم بهش  برسی .....وقتی عاشق شدی برو دنبالش محکم تلاش کن شاید این اخرین باریه که تو عمیق عاشق شدی 🙂🙂

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣
😅عه...شاید نظرش عوض شه دختره گناه داره ...مثل یه عشقی ک من داشتم ب ۲۰ ک رسید گذاشتو رفت

من از خودم اطمینان دارم . این حس از کودکی بود و دیری نپایید که به عشق مبدل شد. من مدت ها فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که واقعا عاشقم

من از خودم اطمینان دارم . این حس از کودکی بود و دیری نپایید که به عشق مبدل شد. من مدت ها فکر کردم و ...

پسر فامیل مام اینجوری بود .. واقعا از روی تجربه گفتم 

موفق باشید

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

متن من رو خوندین ؟ اگر خوندین چه فکر میکنین؟

من ک میگم برو ...به ندای درونت گوش کن با توکل بر خدا با خانواده برید خواستگاری ان شالله که خوب است و خیر...... به نشدنم فکر نکن دائم ب خودت بگو میشه.....از لحاظ فامیلیم ایرادی نداره خوبه شناختم که کامل دارید از هم 

من ک میگم برو ...به ندای درونت گوش کن با توکل بر خدا با خانواده برید خواستگاری ان شالله که خوب است و ...

آیا راهی هست که بشه تشخیص داد یک دختر حداقلی ترین علاقه رو به شما داره یا نه؟

آیا راهی هست که بشه تشخیص داد یک دختر حداقلی ترین علاقه رو به شما داره یا نه؟

دخترا دوو دسته ان دسته اول اگه ازت متنفر باشن کارایی میکنن که تو بدن بیاد حالا مثلا  لحاظ پوشش و لفظ کلام و .... میدونن مثلا فلان تیپو دوست نداری همونو میپوشن ک زده بشی و.... اینا نمیخوان

دسته دوم کسایی که فقط با تو سر سنگینن و وقتی میبیننت سعی میکنن محل ندن و سنگین باشن که تو چشم بیان اینا همونان که میخوانت

چشاتو ببند به هیچی فکر نکن ب پدر مادرت بگو بریم خواستگاری با توکل بر خدا برو

حقیقتش در فامیل ما یک جو نامناسبی وجود داره که اگر یکنفر خواستگاری ناموفقی داشته باشه چو میفته بین همه ، به همین علت من میخوام اول بفهمم که آیا ی روزنه امیدی هست یا نه

تو نی نی سایت تنها شما حس امیدواری رو به من القا کردین، ممنونم ازتون

😁😁🤭خواهش میکنم ....همیشه یادت باشه زندگی فکر تو همین فکری که الان میکنی میسازتش پس مثبت فکر کن 😁😁