2777
2789
حقیقتش در فامیل ما یک جو نامناسبی وجود داره که اگر یکنفر خواستگاری ناموفقی داشته باشه چو میفته بین ه ...

کی از خواهر نزدیک تر به خواهر ب مادرت بگو یواشکی از مادرش بپرسه اینجوری دیگه هیچ چیزیم تو فامیل علنی نیست 

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣
کی از خواهر نزدیک تر به خواهر ب مادرت بگو یواشکی از مادرش بپرسه اینجوری دیگه هیچ چیزیم تو فامیل علنی ...

من خواهر ندارم ، حقیقت از مادرمم یمقدار خجالت می‌کشم میترسم از چشمش بیفتم ، بخاطر همین میخوام بپرسم که آیا راهی هست که خودم احساسمو خیلی محترمانه بهش نشون بدم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر ندارم ، حقیقت از مادرمم یمقدار خجالت می‌کشم میترسم از چشمش بیفتم ، بخاطر همین میخوام بپرسم ...

به دختر خالتون ؟؟بله مثلا از یه شبکه مجازی مثل اینستاگرام یا واتس اپ شروع کنید کم کم

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣
ببینید این رو میدونم که گفته میشه بسیاری از احساسات این دوره زودگذره ، اما من یکسال به این موضوع فکر ...

نمیگم از روی هوسه میگم پایدار نیست تفاوته بین جمله ها

در هر حال ادمای سن بالام میخان ازدواج کنن مشاور میرن ،شما که سنت خیلی پایینه