2777
2789
حوصله دارید مسئلم رو باهاتون مطرح کنم

مطرح کن سرکلاسم حوصلم سررفته

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مخالفین؟

برادر هرکس داره نظر خودشو میگه، ممکنه توی یک خونواده همه باهم ازدواج فامیلی داشته باشن و هیچ مشکلی هم نباشه ولی تو بعضی خانواده ها مثل خونواده ما ازدواج فامیلی تهش منجر به دعوا و گاهی طلاق میشه 

توی ازدواج فامیلی اگه مشکلی پیش بیاد، این دعوا و کشمکش بین خونواده ها اتفاق میوفته و برای همین اصلا خوب نیست 

ولی اگر غریبه باشه به عقیده من اگر خدای نکرده مشکلی پیش اومد حداقل فک و فامیلات سر جاشن 

توی خونواده ما خیلی مسائل پیش اومد و خیلی بد بود مثلا مادر دختر میخواست از دخترش دفاع کنه اونطرف قضیه هم خواهرشو پسر خواهرش هستن 

خیلی دعواهای خاله زنکی بیخود 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
چن سالشه مگه؟

فک کنم 17 یا 18 تو تاپیک قبلیشون گفته بودن

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
فک کنم 17 یا 18 تو تاپیک قبلیشون گفته بودن

برگام 

پسر بشین سرجات 😑😑😶😶

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ما همه مدلی ازدواجی داشتیم تو از فرهنگ خانواده هاتون بگو من میدونم چی میشه 

من عاشق دختر خالم هستم اما انگار این عشق یکطرفس ، البته اون خبر نداره اما هیچ نشونه ای از کوچکترین علاقه ای نسبت به من درش دیده نمیشه بلکه کاملا بی تفاوته و به حساب هم نمیاره ،حتی اونقدری که با سایر پسرای های فامیل هست ، خواهشا کمک کنین و بگین که آیا راهی هست که بتونم دلشو بدست بیارم یا اینکه اگر مطمئن شدم اون با شخص دیگه ای در ارتباطه چه کار کنم یا اینکه چطور فراموشش کنم ؟ در ضمن اینکه ما تهرانیم و اونها شهرستان و پر پر در سال دوبار همدیگرو در مسافرت میدیدیم و تا پارسال وقتی باهم روبرو میشدیم اون خیلی مهربانانه رفتار میکرد. اما چند ماه بعد از این که همرو دیدیم به حد زیادی سرد شده بود اما بازم قابل قبول بود ، اما چند ماه بعد این که ما به شهرستان رفتیم دیگه واقعا رفتارش برام غیر قابل توجیه شده بود و اصلا بحساب نمی آورد.حتی وقتی می اومد به خونه پدربزرگم اگه پسر خاله های دیگه بودند به اونا قشنگ سلام میداد و اینا ، اما ما شامل این لطفش نمی شدیم و وقتایی هم که من سلام میدادم به زور با سر جواب میداد. این موضوع برام آزار دهنده بود و الان هم اذیتم میکنهتوی جمع که همه هستن اصلا بحساب نمیاره ، تو خلوت ولی بعضا صحبت میکنه و البته بعضا صحبت های  نیمه خصوصی یا خنده دار . یا اینکه یه وقتای اندکی توی جمع به آرومی و یه وقتایی با یه خنده آرومی . ولی یه چیزی هست که منو اذیت میکنه اینه که ی مدل عجیبی به من نگا میکنه . نمیدونم آیا عجیب، احمق یا... بنظرش میام و سعی بعضی وقتا سعی میکنه من نبینم .گیج گیجم. کسی هست بتونه نظری بده؟

پسره ۱۸؟؟

آره خودشون 17، دختر خالشون 18 اونطوری که من از تاپیک قبلیشون یادمه 

من عاشق دختر خالم هستم اما انگار این عشق یکطرفس ، البته اون خبر نداره اما هیچ نشونه ای از کوچکترین ع ...

لطفاااااااااااااا بگو چندسالته فقط 

آره خودشون 17، دختر خالشون 18 اونطوری که من از تاپیک قبلیشون یادمه 

😅عه...شاید نظرش عوض شه دختره گناه داره ...مثل یه عشقی ک من داشتم ب ۲۰ ک رسید گذاشتو رفت

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣
حالا خوبه اسمتون مهربون با ادبه مثلا🙍🙍

چیزی مگه خلاف اسمم گفتم