2777
2789
عنوان

❤🧡💛ختم سوره ی قدر تا 40 روز برای حاجات مهم❤🧡💛

| مشاهده متن کامل بحث + 12162 بازدید | 181 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ۱۲ تا امروز هم خوندم. انشاا... بانی این ختم هر نیتی که به دل دارند مستجاب بشه و همه دوستانی که مثل من برای گره گشایی در کارشون در این ختم دسته جمعی شرکت کردند گره از کارشون باز بشه .آمین یارب العالمین .

سلام من از روز اول دارم میخونم چون نت ندارم نمیتونم اعلام کنم الان ساعتی گرفتم

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»

من بازبون روزه قبل از افطارسوره قدررومیخونم وبرای همه وهمه دعای خیرمیکنم انشاالله بحق مقام این سوره واین ماه عزیز همه حاجت روابشیم ....آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

سلام استارتر عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه دوست مهربونم🌸من روز اولی که این ختم رو گذاشتین اسممو تو صفحه اول گفتم ولی متاسفانه چله چند روزی هست شروع شده و من خبر نداشتم ای کاش تگ میکردین یا لایک میکردین متوجه میشدم اعضای چله به ۴۰ نفر رسیده و تکمیل شده که شروع کردین؟چقد زود😥توفیق نداشتم تو چله کنارتون باشم انشاالله همگی به حاجت دلتون برسین و به یاده منم باشین التماس دعا❤

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸