2777
2789
عنوان

❤🧡💛ختم سوره ی قدر تا 40 روز برای حاجات مهم❤🧡💛

| مشاهده متن کامل بحث + 12158 بازدید | 181 پست

استارتر عزیزم من فک میکردم فقط من هستم که خبر نداشتم ولی چند نفری رو دیدم که گفتن چرا تگ نکردی و دعارو نخوندن اینجوری چله خودتون ناقص میشه عزیزم چون شما با ما حساب کردی که اعضا تکمیل شده و ما نمیدونستیم و نخوندیم

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوره قدرروقرائت کردم دراین آفتاب غروب بازبون روزه خدابده حاجت همه وهمه را الهی ....آمین 

دراس دعاهای من سلامتی آقاامام زمان وتعجیل درظهورایشان ست ....آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

*فضیلت خواندن سوره قدر*🍑

*امام صادق ع :*

هر که سوره قدر رادر یکی از نمازهای واجب قراءت کند منادی ندا میدهد: ای بنده خدا خداوند گناهان  گذشته تو را آمرزید پس اعمالت را از سر گیر.

🍋🍑🍏🍇

*امام رضا ع :*

هر مومنی که هنگام وضو گرفتن سوره قدر را بخواند از گناهانش خارج می شود مانند آن روزی که از مادر متولد شده است.

🍓🍊🍄🍇

هرکس سوره قدر را بر آبی بخواند واز آن بنوشد خداوند نوری در چشمان او قرار دهد.

🍊🍑🍋🍇

هرکس سوره قدر راهنگام خواب یازده مرتبه بخواند خداوند یازده فرشته را مامور می کند تا او را از شر هر شیطانی حفظ نمایند.

🍉🍏🍅🍋

هرکس سوره قدر را شفیع قرار دهد واز درگاه خداوند در خواستی نماید خداوند شفاعتش را پذیرفته و درخواستش را اجابت می نماید.

🍋🍑🍏🍇

📚 *ثواب الاعمال - فقه الرضا - مستدرک*

#☘️شمیم گل نرگس ☘️

*فضیلت خواندن سوره قدر*🍑 *امام صادق ع :* هر که سوره قدر رادر یکی از نمازهای واجب قراءت کند ...

سلام اسی جان من توی ختم سوره قدر شکرت کرده بودم و امروز روز آخر چله بود خداروشکر ک هر روز روزی ۱۲ مرتبه ختم رو انجام دادم ...

خواستم بهت بگم ک من ختم رو انجام دادم تموم هم شدب خیر🥰🤲🌷

ایشالا ک ب زودی ب حق همین ختم حاجتم روا میشه و بزودی ی بخت خوب نصیبم میشه و ازدواج خوبی میکنم ایشالا 🤲💟💕

😊❤🙏

ممنون بابت ختم خوبی ک با ما ب اشتراک گذاشتی ❤😊