سلام دوستان روز 18 پریودی هستم ودوماهه اقدام کردم وقبل ازین به دلیل تنبلی تخمدان سه ماه پیش به مدت دوماه دوفاستون مصرف کردم وزیردلم وپهلوهام وبعضی اوقات دور نافم تیر میکشه... نسبت به بو ها هم حساس شدم وازغذا بدم اومده درضمن من مامانم یه قل از دوقلو بوده وارث دارم امکان داره من باردار باشم؟ اونم دوقلو؟ 😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم خدا کنه این ماه باردار بشم خیلی سختمه هی برم دکتر
آره خیلی بده همش بری دکتر
منم امروز شوهرم نوبت دکتر برام گرفت ترسیدیم کیست داشته باشم از بس که دیروز وپریروز تخمدونام وشکمم تیرمیکشید اما من گفتم نمیرم گفتم بزار از موعدم رد شده ببینم فعلا چی میشه
من هنوز امروز 20 سیکلم خیلی مونده تا پریودم😥 منم امروز یکم کمردرد دارم و دل درد شبیه دل درد پریودی ...
من سه روز از موعدم گذشته هنوز درد دارم پریود هم نشدم.مثلا چن ساعت خوبم بعد باز دلدردم شروع میشه همراه سردرد.شنبه بی بی منفی بود فردا باز میذارم ببینم چی میشه.ان شاالله این ماه مامان میشیم🌸