2777
2789
عنوان

روز 18 پریودی هستم وعلائم بارداری دارم احتمال باری هست یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 42640 بازدید | 83 پست

سلام دوستان ،منم سیکلم ۲۸ روزه اس ،پریودام منظمه .

ماه پیش اقدام کردم سینه درد و نفخ شدید داشتم ولی پری اومد .

این ماه هم اقدام کردم و الان روز ۲۳سیکلمم ،از بعد از تخمک گذاری 

نوک سینم درد میکنه ،سینم سنگین و متورم شده ،و همش احساس میکردم هر ان ممکنه پری بیاد ،باسنم هم امروز درد میکرد،عضله های شکمم درد میاد ،ب نظرتون باردارم یا توهمه ؟ 

ببخشی من فک کردم تاپیک مال خیلی وقته ب تاریخش نگا نکردم یعنی الان ۱۸سیکلته این علائمارو داری منم عین ...

اها😂

آخه تعجب کردم گفتی باردار بودی

عزیزم اگه باردار بودی یاخدایی نکرده نبودی توهمین تاپیک بهم خبره گلم

انشالله هردومون باردارباشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان ،منم سیکلم ۲۸ روزه اس ،پریودام منظمه . ماه پیش اقدام کردم سینه درد و نفخ شدید داشتم ولی ...

دیروز علائم ودردم بیشتر بود 

اما امروز که خواب بلند شدم علائم مثل دیروز نیس 

نمیدونم علائم بارداری یا بخاطر پیاده روی دیروز صبحه🤦‍♀️😄

سلام دوستان ،منم سیکلم ۲۸ روزه اس ،پریودام منظمه . ماه پیش اقدام کردم سینه درد و نفخ شدید داشتم ولی ...

سلام خانمی

بنظرم چون ماه قبل تقریبااینجوری شدی وپری اومده ممکنه این ماه هم بخاطر پری این علائم وداری بعضی اوقات هم ما خانما وقتی اقدام میکنیم هرماه منتظر علائم هستیم وحساس میشیم

اما انشالله که باردار باشی گلم

دیروز علائم ودردم بیشتر بود  اما امروز که خواب بلند شدم علائم مثل دیروز نیس  نمیدونم علا ...

من امروز ی دردی از زیر دلم تیر میکشه تو واژنم اذیت میشم کمرمم وقتی زیاد وایمیسم سر پا میاد درد 

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
میگم تو رحمم ی قار قوری میکنه کاش میدونستم مال چیه قبلا هم داشتم اینو کسی اینجور نبود

عزیزم من اینجوری نمیشم فقط همون دردی که گفتی از شکم میگیره تیر میکشه میاد تقریبا انگار یه دردی هم همراش وارد رحم میشه.. من اینجوری میشم نمیدونم والا مال چیه ولی این تیرکشیدنا میگیره وول میکنه

سلام عزیزم شما بی بی نزدی ببینی بارداری یانه؟ 

سلام عزیزم هنو ن میترسم از منفی بودن😭۶روز مونده ب موعدم از دیروز ی کمر درد خفیف دارم و پشت شونه هام گرفته نمیدونم علائم پریوده فک کنم

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
تو چند سیکلت هستی

من هنوز امروز 20 سیکلم خیلی مونده تا پریودم😥

منم امروز یکم کمردرد دارم و دل درد شبیه دل درد پریودی

نمیدونم چیکارکنم دلم میخواد هی از بی بی استفاده کنم اما میترسم باز منفی باشه

سلام عزیزم هنو ن میترسم از منفی بودن😭۶روز مونده ب موعدم از دیروز ی کمر درد خفیف دارم و پشت شونه هام ...

بنظرم یه بی بی بزن آخه تو بعضی از تا پیک ها دیدم که گفتن 6روز به موعدشون مونده بوده وبی بی زدن مثبت شده.. آخه تیرکشیدنا تخمدان وشکم علائم بارداریه

انشالله ازتوهم مثبت میشه