2777
2789
عنوان

روز 18 پریودی هستم وعلائم بارداری دارم احتمال باری هست یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 42640 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میدونم واسه علائم وآزمایش وبی بی زوده  اما خب امروز صبح پیاده روی داشتم وازون موقع قسمت تخ ...

دوستان بنظرتون چیکارکنم خیلی استرس دارم ونگرانم که این تیرکشیدنا وعلائم بدباشه.... 

امکان داره اگه دوقلو باردار باشم زود علائم نشون بده؟؟؟ 

لطفا اگه کسی اطلاع داره کمک کنه من خیلی نگرانم وهمچنین مشتاقم برای بارداری..ممنون میشم ازتون که کمکم ...

سلام شما همون ماه باردار بودید منم این علایمارو دارم ۲۱سیکلم هست

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋

من ماه پیش بی بی چک استفاده کردم منفی بود وبعدپریودشدم اما الان 18پریودی هستم وعلائم بارداری دارم الانم سردرگمم که باردار هستم یانه؟ 

لطفا اگه میشه راهنماییم کنیددوستان

از امروز صبح بعداز پیاده روی یکم احساس درد دارم وتیرمیکشه؟ 

چجوری میتونم بفهمم باردارم یانه😔

سلام عزیزم. شما هفته چندم بارداریتون سونو قلب بچه رو رفتین؟ من خیلی استرس دارم میترسم

عزیز دلم 8 هفته رفتم استرس نداشته باش ایشالا سالمه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزیز دلم 8 هفته رفتم استرس نداشته باش ایشالا سالمه

انشاالله به سلامتی به دنیا میاد. برای بچه منم دعا کن 🙏

از استرس گذاشتم هفته آخر اسفند برم. الانم نمیدونم دقیق چند ماهمه.

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
سلام شما همون ماه باردار بودید منم این علایمارو دارم ۲۱سیکلم هست

خانمی کجارفتی میشه جوابمو بدی؟ 

دلم میخواد بی بی چک بزنم اما میترسم منفی شه ودوست ندارم شوهرم ناامیدشه

ازیه طرف هم این دردا ازصبح شروع شده نمیدونم چیکارکنم😥

لطفا اگه کسی اطلاع داره کمک کنه من خیلی نگرانم وهمچنین مشتاقم برای بارداری..ممنون میشم ازتون که کمکم ...

ببین خودت میدونی واسه لقاح باید چند روز از آزاد شدن تخمک بگذره (البته رکورد ۴ ساعت هست براش😂)

و اگه شما پریودت ۲۸ روزه باشه یعنی حدودا ۴ روز پیش تخمک آزاد شده

پس احتمالش هست 

دوقلویی رو هم تا جایی که من میدونم اگه ساک جدا داشته باشن تو همون سونوی اول (۶ تا ۸ هفته) تشخیص میدن

ولی اگه دو تا قل توی یه ساک باشن حتی تا هفته‌ی ۲۰ هم ممکنه معلوم نشه😑

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
ببین خودت میدونی واسه لقاح باید چند روز از آزاد شدن تخمک بگذره (البته رکورد ۴ ساعت هست براش😂) و ...

امروز طاقتم سراومد وبی بی زدم منفی شد حالا نمیدونم باردارم یانه چون همچنان اون دردارو دارم

شایدم زود بی بی زدم که منفی شد

بازم مرسی عزیزم که راهنماییم کردی😘

انشاالله که باردار باشم و قلو باشه😍

خانمی کجارفتی میشه جوابمو بدی؟  دلم میخواد بی بی چک بزنم اما میترسم منفی شه ودوست ندارم شوهرم ...

ببخشی من فک کردم تاپیک مال خیلی وقته ب تاریخش نگا نکردم یعنی الان ۱۸سیکلته این علائمارو داری منم عین توام الان پهلوم تیر میکشه 

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋