2777
2789

سلام دوستان روز 18 پریودی هستم ودوماهه اقدام کردم وقبل ازین به دلیل تنبلی تخمدان سه ماه پیش به مدت دوماه دوفاستون مصرف کردم وزیردلم وپهلوهام وبعضی اوقات دور نافم تیر میکشه... نسبت به بو ها هم حساس شدم وازغذا بدم اومده درضمن من مامانم یه قل از دوقلو بوده وارث دارم امکان داره من باردار باشم؟ اونم دوقلو؟ 😍

چی بگم والا

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال دو قلویی تو ژنتون هست اما برا علاعم بارداری خیلییییی زوده باید 20 روز دیگ تست بزنی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یکم زوده هنوز برا علائم گلی

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بعید میدونم اسی این علایمی ک میگی از بارداری باشه.هنوز خیلی زوده واسه علایم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

من ک تا هفته 6 بارداریم هیچچچچچ حس و علاعمی نداشتم 😄

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

آره میدونم واسه علائم وآزمایش وبی بی زوده 

اما خب امروز صبح پیاده روی داشتم وازون موقع قسمت تخمدان هام درد میکنه وهمینطور شکمم وپهلوهام تیرمیکشه 

ترسیدم گفتم نکنه باردار باشم ومشکلی پیش بیاد

من ک تا هفته 6 بارداریم هیچچچچچ حس و علاعمی نداشتم 😄

سلام عزیزم. شما هفته چندم بارداریتون سونو قلب بچه رو رفتین؟ من خیلی استرس دارم میترسم

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست