2777
2789

سلام من بخاطر تیروئیر کم کار خیلی وزن اضافه کردن

ک البته چون نامزد بودم و پرخوری هم کردم!

وضع بدتر شد باشگاه رفتم رژیم و... ولی کم ک نشدم بیشتر هم شدم خلاصه دکتر و قرص و رژیم و ورزش سخت از 77 ب 67 رسیدم

میخوام اقدام ب بارداری کنم ولی اصلا دلم نمیخواد وزنم باز بره بالا چ راه کارهایی پیشنهاد میدین؟؟توی بارداری برم متخصص تغذیه ی رژیم کامل و بدکن موارداضافی بده خوبه؟

ببین تو بارداری کنترل شده بخور یعنی زیاد نخور که یهو 20 کیلو اضافه کنی مقوی بخور و به اندازه بخور 

من الان اخرای 8 ماه بارداری ام و کلا تا الان 6 کیلو اضافه کردم وزن بچم هم خوبه خداروشکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو بارداری کنترل شده بخور یعنی زیاد نخور که یهو 20 کیلو اضافه کنی مقوی بخور و به اندازه بخور&nb ...

چ خوب😍ورزش و... هم انجام دادین؟؟الان یوگا بارداری هست؟

تو بارداری مثل هیولا غذا نخور این حرفای چرند که میگن زن حامله باید دوبرابر غذا بخوره گوش نده

زن حامله باید تهش هشت نه کیلو اضافه کنه که موقع زایمان شش کیلو بچه و جفت و کیسه آب کم میشه و خلاص

هیچ وقت اضافه وزن بعد زایمان برنمیگرده خودت هم بکشی یه مقدارش میمونه پس سفت و سخت مواظب باش چاق نشی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چ خوب😍ورزش و... هم انجام دادین؟؟الان یوگا بارداری هست؟

نه زیاد ورزش نکردم چون اولش هماتوم داشتم و خطر سقط جنین تا 4 ماهگی کلا زیاد فعالیت خاصی نداشتم بعد از اونم گاهی فقط میرم پیاده روی الان هم همون پیاده روی رو انجام میدم و پله زیاد بالا و پایین میرم  

تو بارداری مثل هیولا غذا نخور این حرفای چرند که میگن زن حامله باید دوبرابر غذا بخوره گوش نده زن حام ...

😂😂😂من کلا کم غذام و بی اشتها فقط شاید تو هفته یبار زیاد بخورم😶اونم مثلا 500 تا از کالریم بیشتر

من میخوام اضافه وزنم دیکه برنگرده با بدبختی دارم کمش میکنم😐بعد برای شیر دهی لاغر میشه ادم؟نمیخوام شکم داشته باشم ی هوا

برنج و نون کم بخور،میوه، مغز ها، کنجد،خرما،شیر،کنجه،آبگوشت،سوپ

من غذام همین ها بود، شبا اکثرا غذای سبک حاضری می خوردم، ولی خیلی ورم کردم با اینکه شکمم خیلی بزرگ نبود، ۱۶ کیلو اضافه کردم که بیشترش ورم بود، دخترم ۳۶۰۰ بود، خودمم ۲ماه بعد از زایمان ۱۳ کیلو کم کرده بودم 

اها من تازه شیر خودمم نخورد دخترم 

ععع چ جالب بعد ببخشید راسته ک میگن بعد شیر دهی سینه کلا نابود میشه😐من چون لاغر کردم سینه هام شل شده ولی اویزون نشده هنو میترسم شیردهی دیگه نابودش کنه😐

😂😂😂من کلا کم غذام و بی اشتها فقط شاید تو هفته یبار زیاد بخورم😶اونم مثلا 500 تا از کالریم بیشتر ...

اصلا رو بعدش حساب نکن   هر گلی به سر خودت زدی قبلش زدی

برای شکم فقط بلافاصله بعد زایمان شکم بند ببند 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید