2777
2789
من عاشق دختر خالم هستم اما این عشق یکطرفس ، البته اون خبر نداره اما هیچ نشونه ای از کوچکترین علاقه ا ...

چند سالته؟ 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق دختر خالم هستم اما این عشق یکطرفس ، البته اون خبر نداره اما هیچ نشونه ای از کوچکترین علاقه ا ...

عه نمیدونستم پسری

برادرمن فراموشش کن انقدرم خودتو عذاب نده.به فکر کارو زندگی باش.حدس میزنم سنت کم باشه .چندوقت دیگه هم کلا از یادت میره.

اون حسی بهت نداره و نخواهد داشت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

شاید چون شما عاشقش هستین روش حساسیت پیدا  کردید و فکر میکنید باهاتون سرده 

ب نظرم برید با خودش حرف بزنید خاستگاری کنید ازش که هر چی خیره خدا پیش میاره اگه قسمت بود میشه اگه قسمت نبود نمیشه. ...

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

عزیزان من سنمون رو میگم . اما خواهشا برام خواهری کنین و جای آبجی نداشتم باشین و سریع از تاپیک نرین و مسخرم نکنین😢 من هفده سالمه و اون هجده ، اما من نزدیک به یکسال در این باره فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که احساسم زودگذر و از اقتضای سن نیست . لطفا یه راه جلوی وان بذارین.  خستم.  گیج شدم

پس سنت کمه که نمیگی 

اینا همش هورموناتن برادرم یه روزی به حال الانت میخندی 

اگه هم خواستی کاری کنی رسمی جلو برو هر جی خدا بخاد همونه خیلیم راحت فراموش میشه 

عزیزان من سنمون رو میگم . اما خواهشا برام خواهری کنین و جای آبجی نداشتم باشین و سریع از تاپیک نرین و ...

نه عزیز بزار ۲۴ سالت بشه انوقت میفهمی اقتضا سنته همه ما این دوران گذروندیم من خودم همین بودم الان میگم هع خاک تو مخم 😆

عزیزان من سنمون رو میگم . اما خواهشا برام خواهری کنین و جای آبجی نداشتم باشین و سریع از تاپیک نرین و ...

الهی عزیزم 

اشکال نداره مهم عشقه سن فقط یه عدده هیچی به غیر از عشق مهم نیست

بهش بگو دوست دارم یا به مامانت بگو بهش بگه که مثلا حست به پسر من چیه

با افتخار استقلالیم...💙