2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

158 بازدید | 11 پست

عروسی پسر جاریمه زنگ زدم به خواهرشوهرم در حالی ک تقصیره اونه گفتم کدورت ها جمع شه عوضش حالمو گرف

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر است دیگر... اینکارا رو نکنه ادم تعجب میکنه  مگ چی بهت گف

گفتم خیلی دلم میخواد رابطه مون درست شه هرچی از دهنش دراومد گفت آره تو حرفدبازی خبیثی

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
تو چقدر خوبی که زنگ زدی من بودم هزار سالم زنگ نمیزدم

هزاربار گفتم بعدش گو ه خوردم زنگ زدم 

گفتم خیلی دلم میخواد رابطه مون درست شه هرچی از دهنش دراومد گفت آره تو حرفدبازی خبیثی

مقصری دیگه برای چی زنگ زدی؟

خودمن الان سه ساله قهریم به شوهرمم گفتم اسم اونو بیاری منو فراموش کن.کم عذابم نداده که حالا خودمو خر کنم برگردم باهاش حرف بزنم 

مقصری دیگه برای چی زنگ زدی؟ خودمن الان سه ساله قهریم به شوهرمم گفتم اسم اونو بیاری منو فراموش کن.کم ...

میدونی خواستم همه حرف بزنیم چون فقط من تو اونا غریبم

اشتباه کردی بعضیا لیاقت ادم حسابشون کردن ندارن.

اره اشتباه کردم همش میشینه با جاریم غیبت منو میکنن

اره اشتباه کردم همش میشینه با جاریم غیبت منو میکنن

الانم دیر نشده تو کار خودتو کردی خدا میبینه.دیگع محلش نده تو عروسی هم یه جوری رفتار کن انگار اون غریبس و کلا نمیشناسیش.درضمن به شوهرتم بگو