elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عنوان خواهر شوهر 158 بازدید | 11 پست عروسی پسر جاریمه زنگ زدم به خواهرشوهرم در حالی ک تقصیره اونه گفتم کدورت ها جمع شه عوضش حالمو گرف خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده 1399/12/02 | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لانیا3 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 8901 میشه تاپبک اخرمو برام گزارش بزنی ممنون میشم لطفا تو خیلی باارزشی
shirazz عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 51 خواهر شوهر است دیگر...اینکارا رو نکنه ادم تعجب میکنه مگ چی بهت گف برام دعا کنید خدا کمکم کنه به خواسته ام ❤برسم خدا خیرتون بده❤
mmmgh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 13426 تو چقدر خوبی که زنگ زدی من بودم هزار سالم زنگ نمیزدم ❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 خواهر شوهر است دیگر... اینکارا رو نکنه ادم تعجب میکنه مگ چی بهت گف گفتم خیلی دلم میخواد رابطه مون درست شه هرچی از دهنش دراومد گفت آره تو حرفدبازی خبیثی خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 تو چقدر خوبی که زنگ زدی من بودم هزار سالم زنگ نمیزدم هزاربار گفتم بعدش گو ه خوردم زنگ زدم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
فندق_مامانشه عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 11765 گفتم خیلی دلم میخواد رابطه مون درست شه هرچی از دهنش دراومد گفت آره تو حرفدبازی خبیثی مقصری دیگه برای چی زنگ زدی؟خودمن الان سه ساله قهریم به شوهرمم گفتم اسم اونو بیاری منو فراموش کن.کم عذابم نداده که حالا خودمو خر کنم برگردم باهاش حرف بزنم
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 مقصری دیگه برای چی زنگ زدی؟ خودمن الان سه ساله قهریم به شوهرمم گفتم اسم اونو بیاری منو فراموش کن.کم ... میدونی خواستم همه حرف بزنیم چون فقط من تو اونا غریبم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
فندق_مامانشه عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 11765 میدونی خواستم همه حرف بزنیم چون فقط من تو اونا غریبم اشتباه کردی بعضیا لیاقت ادم حسابشون کردن ندارن.
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 اشتباه کردی بعضیا لیاقت ادم حسابشون کردن ندارن. اره اشتباه کردم همش میشینه با جاریم غیبت منو میکنن خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
فندق_مامانشه عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 11765 اره اشتباه کردم همش میشینه با جاریم غیبت منو میکنن الانم دیر نشده تو کار خودتو کردی خدا میبینه.دیگع محلش نده تو عروسی هم یه جوری رفتار کن انگار اون غریبس و کلا نمیشناسیش.درضمن به شوهرتم بگو
الوووچه عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 2573 تاپیک قبلموبخونیدمنوهم راهنمایی کنید من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم