عشقم کسی ک تا همین چندماه پیش دیوونم بود دیشب بهش گفتم چرا انقد سرد شدی و بی اهمیت میگ تو روحمو کشتی اخه ما خیلی دعواها بینمون پیش اومد حیلی حرفا ب همدیگه زدیم من کلی حرف بهش زدم و چرت و پرت گفتم اونم گفت تو روحمو کشتی گفت قبلنا واست می مردم اما الان فقط عاشقتم....😔کارم شده گریه و زاری خیلی مشکلات دارم نمیخام تنها عشق زندگیمو از دست بدم تروخدا کمکم کنید دوباره دلشو بدست بیارم زندگیمونو درست کنم باهام حرف بزنین هیشکیو ندارم اینارو بهش بگم فقط دارم غصه میخورم و نابود میشم😔😔😔😔
عزیزم ناراحت نباش سعی کن جبران کنی اون که گفته عاشقته تو هم سعی کن با سیاست رفتار کنی جوری که اون دوس داره باش تا بازم مثل قبل بشه...نامزدین یا دوستین؟ ببخشید که میپرسم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بهش بگو پشیمونی و دوس داری جبران کنی همه چی رو، دیگه درمورد دعواهای گذشته حرف نزنید بحث پیش نیارید. فک کن تازه اشنا شدین و میخای خودتو تو دلش جا کنی باز. اگه دوسش داری نذار بره داغون میشی😪
خب گفته که عاشقتم همینم خوبه دیگه چی میخوای ازش ضمنا تو که می دونی نقطه ضعف و ایرادتو خب اصل ...
نقطه ضعفام ابنه ک زیادی روش حساسم خیلیییی میخام این حساسیته کم بشه دفوا پیش نیاد بینمون ولی خب نمیتونم😔کلا انگار دیگه حرفی نداریم باهم بزنیم انگاری حرفامون ته کشیده دیگ😞😭
دوستیم ولی خب خانواده هامون درجریانن قصدمونم ازدواجه😔وای من ازین سیاستا و اینا ک میگی بلد نیستم اصل ...
هیچ مردی وجود نداره که دلش دلبری های عشقشو نخواد شما دلبری کن براش عزیزم کارایی دوس داره انجام بده از اون موصوع بحث و اون حرفا کاملا فاصله بگیرین...صحبت کردن از همه چیز مهم تره الان بهترین زمانه که براش از دلت بگی اگه خواب باشه که دیگه بهتر یه پیام بهش بده از دلت بگو از خودش بگو از عشقتون از رویاهایی که میخوای باهاش داشته باشی از این چیزا براش بگو صبح که بیدار شد میخونه میفهمه تو این موقع بیدار بودی و به فکرش بودی
هیچ مردی وجود نداره که دلش دلبری های عشقشو نخواد شما دلبری کن براش عزیزم کارایی دوس داره انجام بده ا ...
هوم فکر خوبیه همینکارو میکنم😔خیلی دلم میخاد و نیاز دارم ک بینیمو عمل کنم تغییر کنم حسابی ک ب چشمش بیام دوباره ولی پول ندارم بابام میخاست واسم وام بگیره اما گفت اخر سال وام نمیدن میره تا اردیبهشت که اونموقع هزینه عمل بیشتر میشه😔عشقم میتونه بهم بده پولشو اما اصلا روم نمیشه بهش بگم
نقطه ضعفام ابنه ک زیادی روش حساسم خیلیییی میخام این حساسیته کم بشه دفوا پیش نیاد بینمون ولی خب نمیتو ...
منم خیلی روی نامزدم حساسم قبلنا دعوا میکردیم ولی قهرمون ۱ دقیقه ای بود طاقت دوری همو نداریم من مطمینم اون میخواد تنبیهت کنه که دیگه دعوا نکنی بعدشم شما الان چون نامزد نیستین نمیتونی افکار و حساسیتت رو کنترل کنی وقتی نامزد بشین خیلی بهتر میشین...چرا نامزد نمیکنین؟ چند سالتونه؟
هوم فکر خوبیه همینکارو میکنم😔خیلی دلم میخاد و نیاز دارم ک بینیمو عمل کنم تغییر کنم حسابی ک ب چشمش ب ...
ببین گلم تغییر ظاهری و این چیزا فقط چند هفته یا چندماه براش تازگی داره دیگه میشه تکراری اون باید همین قیافه ای داری رو دوس داشته باشه باید باطنتو بخواد خشکلی م بازاره عزیزم تو خیابونا زیاده ولی باطن زیبا خیلی کمه قلب پاک و عشق پاک خیلی کم شده شما سعی کن عشق و محبت خالص بهش بدی اینجوری جذبش کنی
هردومون ۲۰.نمیدونم واقعا فقط بابام و داداشام از رابطمون خبر ندارن نمیدونیم چیکارکنیم اون هنوز خدمتم ...
خب نامزد کنین که راحت باشین بتونین همو بیشتر بشناسین خانواده ها همو بشناسن بعدشم اون بره سربازی شما هم برو دانشگاه بعدش عروسی بگیرین اینجوری راحت تر میشین...۲۰ سالتونه سنتون خوبه دو سه سال دیگه هم عروسی بگیرین