اون موقع بچه بودیم هردو 18 سالم بود 21 سالش بود الان بزرگ شده چشماش باز شدن دیگه به دردش نمیخورم تازه فهمیده... از چی بگم از کجا دلم خونه میخوام ادای ادمای قوی رو دربیارم فقط اداشو...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدانکنه جانم باز خوبه شماها ازدواج کردین مدتی با عشقتون بودین ...
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
دیگه تموم شد ، دیشب از ترس و تنهایی طلاق تا صبح خوابم نبرد ، تاپیکزدم خیلیا حرف زدن و کمی آروم شدم ...
خدا خودش کمکت کنه با تمام وجودم درکت میکنم و میفهممت چندبار تا پای طلاق رفتم مثل مردن میمونه ولی نمیمیره آدم زجر میکشه مثل الان من... معلقم تو هوا نه مطلقه ام نه متاهل هیچی نیستم
بیا جوری رفتار کن که همه مردا دوست دارن مثلا هروقت خرید میکنه یا چیزی رو درست میکنه یا هر کار دیگه ای حتما ازش تشکر کن بهش اعتمادبه نفس بده یعنی ازش تعریف کن بابت کارای خوبش تشویقش کن بهش احترام بزار مخصوصا توی جمع وقتی خسته ست و تو خودشه اصلا باهاش حرف نزن زیاد پیگیر کاراش نشو نگو کجا میری جلوش حرف مادرشو نزن گاهی تو هم بهش محبت کن نازشو بکش ازش نظرخواهی کن تا احساس قدرت کنه به خودت برس خودتو براش لوس کن کلا کاری کن تا مثل گذشته باورت کنه
عزیزم فدای سرت ی روزی جواب نامردیشو میگیره شک نکن ،حیف خیف که هر دختری فکر میکنه طرفش با بقیه ...
اره خواهری همینه ندیدم ذات خرابشو سپردمش ب خدا
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
کجای کاری خواهر مادرشوهرم میگفت زبونت درازه حقته کتک بخوری عیب نداره مادرشوهره میگه.. ولی خانواده ی خودم چرا دیگه؟ اونا چرا میگفتن جواب نده که کتک نخوری، بساز مثل همین الان.. من ساختم ولی سوختم تا بسازم... ساختم ولی رو ویرانه های خودم امشب خیلی دلم گرفته خیلی.. من اعتقاداتم خیلی قویه تابحال به خدا شکایت نکردم ولی امشب میخوام به امثال منم یه نظری بکنه میدونه که جز خودش کسی رو نداریم..