2777
2789
باید یجوری رفتار کنی که بهت ایمان پیدا کنه با سیاست باش یه کاری کن که تو رو بیشتر از مادرش قبول کنه

مادرش پول داره من ندارم شوهرم خیلی غرق مادیات شده فقط پولو میبینه تازه مادرش گفته پسرم 33 سال سنی نیست اینو ردش کن دختر 18 ساله برات میگیرم خونه و ماشینم که داره شغلم داره... ولی همه رو ازمن داره   

همسرتم مذهبیه عین خودت ؟؟اگه ایمان داره ،چرا اینهمه اذیتت میکنه؟؟

مذهبی بود ولی فقط تو اون محیطی که اون موقعا بود چندین ساله محیط کارش عوض شده دیگه حتی نمازم نمیخونه میگه من یزیدم ولم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانس ما هست من سه تا داداش دارم بدون زناشون اب خوردن هم از گلوشون پایین نمیره.. جونشونم حاضرن فدای ز ...

نمیدونم چی بگم عزیزم

اما هرکسی تو زندگیش بک مشکلی داره و ازش رنج می‌بره مطمئن باش

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

خدانکنه جانم باز خوبه شماها ازدواج کردین مدتی با عشقتون بودین ...

نه اصلا خوب نیست.. دوتا بچه این وسط قربانی شدن اونا چه گناهی دارن گناهشون اینه که بچه ی منن.. 

کاش هیچوقت همو ندیده بودیم ای کاش 

نه اصلا خوب نیست.. دوتا بچه این وسط قربانی شدن اونا چه گناهی دارن گناهشون اینه که بچه ی منن..  ...

اره اینم هس من خودم خودخوری میکنم ولی شما دوتا طفل معصومم ...

چرا اخه جدایی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بیا جوری رفتار کن که همه مردا دوست دارن مثلا هروقت خرید میکنه یا چیزی رو درست میکنه یا هر کار دیگه ا ...

خودمم بکشم تا مادرش تاییدم نکنه نگاهمم نمیکنه.. متاسفانه رابطه ی ما مثلثی بود من اون مادرش... بخدا نا ندارم توضیح بدم.. فقط بخاطر اینکه یه روز کارای مامانشو نکردم این همه مشکل پیش اومد خداشاهده صورت مادرشم اصلاح کردم توالتشم شستم ولی هیچ ارزشی ندارم.. تمام کلید مرد دکتر حبشی هم انجام دادم اون فقط دنبال پولای مادرشه و منم باید مطیع محض مادرش باشم اما خسته شدم دیگه پیش بچه هامم غرور برام نمونده بریدم 

رفتی مشاور مشکلتو بگی؟

نه خودم روانشناسی خوندم مربی و مشاور بهزیستی بودم تا قبل بچه ی دوم.. بعدشم که کرونا اومد.. اینجا یه شهر کوچیکه مشاور مجرب نداره که کاربلد باشن. 

شوهزم منتظره مثل همیشه برم بگم غلط کردم هرچی تو بگی

گفتی کارشناس روانشناسی هستی یعنی روش کار کردی و نتیجه نگرفتی

من خودمم یه سری مشکلات کوچیک دارم اونم مشکلاتش کوچیک بود میشد باکمک همدیگه همه چیزو حل کنیم اما یه نفر افتاد وسطمون یه نفر که از هیچ کس و هیچ چیز ابایی نداره و همه کاری میکنه تا جدامون کنه.. منم دوتا بچه زایمان سربازی شوهرم بیکاریاش کتکای مادرش بالاخره خسته میشدم و مادر سوءاستفاده میکرد ازاین فرصت و ماهی دور و دورتر شدیم 

عزیزدلم گذشت و تلاش یه طرفه به هیچ جا نمیرسه هیچ جا باید همراه و همدل داشته باشی من نداشتم 

شوهرم نتیجه ی ماه ها تلاش و صحبتهای منو با یه کلمه حرف مادرش دور میریزه و ازیاد میبره.. 

خودمم بکشم تا مادرش تاییدم نکنه نگاهمم نمیکنه.. متاسفانه رابطه ی ما مثلثی بود من اون مادرش... بخدا ن ...

بیا از قانون جذب و از قدرت ذهنت استفاده کن یعنی توی ذهنت اینطور تصور کن که خودشو مادرش اونطور که میخوای باهات رفتار میکنن باور کن اگه بطور جدی و مداوم بهش فکر کنی حتما نتیجه میگیری فقط ممکنه زمان ببره 

نمیدونم چی بگم عزیزم اما هرکسی تو زندگیش بک مشکلی داره و ازش رنج می‌بره مطمئن باش

منم کاش یه مشکل داشتم همیشه صدتا بدبختی رو سرم ریخته 

خدایا شکرت بازم بچه هام کنارم هستن و انقدر سلامت هستم که رو پای خودمم ناشکری نمیکنم ولی خیلی بلاها سرم اومده تاالان 

بیا از قانون جذب و از قدرت ذهنت استفاده کن یعنی توی ذهنت اینطور تصور کن که خودشو مادرش اونطور که میخ ...

باشه گلم ازاین به بعد اینطوری تصور میکنم، اگه موثر بود بهت میگم ممنونم برام دعا کن