2777
2789
وای چقدر سخته پستای شمارو خوندم بدتر گریه م گرفت هی خدا چه گناهی کردیم ما زنا که باید پای احساسمون ب ...

واقعا چرا آقایون بی خیال هستند

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

آخی عزیزم چشه شوهرت  

دیگه نمیخوادم شاید ازاولم نمیخواسته 

اره یه هوس زودگذر بودم براش 

اون موقع بچه بودیم هردو 18 سالم بود 21 سالش بود الان بزرگ شده چشماش باز شدن دیگه به دردش نمیخورم تازه فهمیده... از چی بگم از کجا دلم خونه میخوام ادای ادمای قوی رو دربیارم فقط اداشو... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بمیرم خیلی سخته

خدانکنه جانم باز خوبه شماها ازدواج کردین مدتی با عشقتون بودین ...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دیگه تموم شد ، دیشب از ترس و تنهایی طلاق تا صبح خوابم نبرد ، تاپیک‌زدم خیلیا حرف زدن و کمی آروم شدم ...

خدا خودش کمکت کنه با تمام وجودم درکت میکنم و میفهممت چندبار تا پای طلاق رفتم مثل مردن میمونه ولی نمیمیره آدم زجر میکشه مثل الان من... معلقم تو هوا نه مطلقه ام نه متاهل هیچی نیستم 

بیا جوری رفتار کن که همه مردا دوست دارن مثلا هروقت خرید میکنه یا چیزی رو درست میکنه یا هر کار دیگه ای حتما ازش تشکر کن بهش اعتمادبه نفس بده یعنی ازش تعریف کن بابت کارای خوبش تشویقش کن بهش احترام بزار مخصوصا توی جمع وقتی خسته ست و تو خودشه اصلا باهاش حرف نزن زیاد پیگیر کاراش نشو نگو کجا میری جلوش حرف مادرشو نزن گاهی تو هم بهش محبت کن نازشو بکش ازش نظرخواهی کن تا احساس قدرت کنه به خودت برس خودتو براش لوس کن کلا کاری کن تا مثل گذشته باورت کنه

خیلی احمقانه فکر کردم اون ادم صادقه‌ هوسی بیش نبودم براش..‌ من واقعا زخم خورده بودم اون نباید احساس ...

عزیزم فدای سرت ی روزی جواب نامردیشو میگیره شک نکن ،حیف خیف که هر دختری 

فکر میکنه طرفش با بقیه پسرا فرق میکنه

حیف که خوش قلبی زیاد کار دستشون میده

حیف که ذات خبیث شون رو نمیبین 

عزیزم فدای سرت ی روزی جواب نامردیشو میگیره شک نکن ،حیف خیف که هر دختری  فکر میکنه طرفش با بقیه ...

اره خواهری  همینه ندیدم ذات خرابشو سپردمش ب خدا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دیگه تموم شد ، دیشب از ترس و تنهایی طلاق تا صبح خوابم نبرد ، تاپیک‌زدم خیلیا حرف زدن و کمی آروم شدم ...

سلام عزیزم تاپیک اخرتون رو دیدم 

عزیزم منم در شرف جدایی هستم 

تصمیم گرفتم از روز اول نذارم ناراحت باشم 

اهنگ های غمگین گوش ندم و هر موقع ناراحت شدم یاد تلاش هام و فرصت هایی که بهش دادم بیفتم 

جسارتا شما پزشک هستید؟ 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
کتک خوردن آخه دیگه ؟؟!!😔😔

کجای کاری خواهر مادرشوهرم میگفت زبونت درازه حقته کتک بخوری عیب نداره مادرشوهره میگه.. ولی خانواده ی خودم چرا دیگه؟ اونا چرا میگفتن جواب نده که کتک نخوری، بساز مثل همین الان.. من ساختم ولی سوختم تا بسازم... ساختم ولی رو ویرانه های خودم امشب خیلی دلم گرفته خیلی.. من اعتقاداتم خیلی قویه تابحال به خدا شکایت نکردم ولی امشب میخوام به امثال منم یه نظری بکنه میدونه که جز خودش کسی رو نداریم.. 

نمیدونم چی بهت بگم که دلت آروم مبگیره

فقط میتونم برات دعا بکنم انشالله که حل میشه ،بعدشم هیچ وقت هیچ چیزی پایان کار نیست همیشه راهی برای نجات هست

فقط خوب فکر کن عجولانه تصمیم نگیر