2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا نی نی سایتیا اگثرا شاغلن من چندسال قبل بودم حتما اول شاغل میشدم بعد ازدواج میکردم 

خیلی ذوق میکنم طرف مثلا با بچه ۱۰ماهه فدهنگیان قبول میشه یا مثلا سرکار میره ...

من خودم شاغلم 

یه آقایی اومده بود محل کارم زنش معلمه

میگفت کار کردن زنا چه فایده داره

الان زنهای خونه دار همه چی به نامشونه و کلی طلا دارن 

زن شاغل هم باید بدوو و به جایی نمیرسه 

دیدم راست میگه

در اینکه خیلی خوبه خانم ها دنبال کار باسن و خودشون آدم موفقی بشن شکی نیستولی نه همه بچه ها بی معرفت ...

دقیقا

چقد خانوم دورمون داریم ک با وجود ب خود رسیدن شوهرشون خیانت کرد

همکارم میگفت شوهرم بعد خیانت میگفت دلیلم این بود ک هیچ وقت منو ندیدی بهم محبت داشتی اما الویت زندگیت خودت بودی همش ب فکر خودت بودی

یکی دیگ میگفت من از بس بهش محبت کردم و خودمو وقفش کردم فک کرد کیه رفت دنبال یکی دیگ

خیامت ی ذات کثیف میخواد همیییین

هیییییچ ربطی ب زن نداره ک چیکار میکنه چیکار نمیکنه

ساطع کردن واقعیت

درود به شرفت اصل واقعیتو گفتی منم خیلی در گیرشم  دلم میخواد سفر مجردی برم دوستان زیادی داشته باشم کار کنم دختر عمم  اینقدر تفریح های سالم با دوستاش برا خودش جور کرده دو تا هم بچه داره البته شوهرشم خیلی هواشو داره این خیلی. مهمه