2777
2789

اندازه نمیدونم چجوری بگم من چشمی میریزم . ولی از سس مخصوص الویه استفاده کن . آبلیمو فلفل سیاه وکمی سس کچاب هم بریز . آب خیاشورو بگیر . سیب زمینی رو اول یک ساعت سس بزن بزار بمونه بعد باقی مواد و باقی سس .

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقدارشو نمیتونم دقیق بگم اما سینه و رون مرغ از هردوش بریز تو قابلمه با یکم اب و ابلیمو و نمک و یه دونه پیاز کوچیک نصف کن و یه دونه هویج و خیلی کم فلفل دلمه. بعد ک پخت و ابش در حد دو سه قاشق موند همه رو رنده کن و بهش سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز و نخودفرنگی و خیارشور خیلی خیلی ریز شده اضافه کن. بعدم ک سرد شد سس رو با همون دوقاشق اب مرغ مونده رقیق کن و مزه کن اگه لازم بود نمک و فلفل بزن و با موادت ترکیب کن.

مرسی که وقت گذاشتی

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

سلام من الویه ام معروفه و همیشه شوهرم از الویه ام تعریف می‌کنه.. من مقدارشو نمی‌دونم چقدر بهت بگم فقط دستور پختش به سبک خودم میگم خدمتت عزیزم.. اول مرغ رو با پیاز و چند حبه سیر و سیب زمینی و یه دونه هویج زیاد نباید هویج بزنی چون شیرین میشه و خیلی کم کره و یه کم آویشن و نمک و آبلیمو و نمک میذارم خوب بپزه و آبش کاملا جمع بشه بعد استخوانهای مرغ رو جدا میکنم و همه رو با هم میکوبم بعد سس مایونز میزنم و در آخر خیار شور رو خورد میکنم و میریزم ومیذارم یخچال حسابی خنک بشه.                                                       این الویه من دوتا فرق اساسی با سایر الویه ها داره یکی اینکه تخم مرغ اصلا نمی‌زنم چون بو میگیره . دوم اینکه همه مواد رو با هم میپزم مزشون به خورد همدیگه می‌ره اساسی و سوم هویج که میزنم یه قشنگی خاصی به قیافه الویه میده امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید

عزیزم تخم مرغ کم بریز 

هرچی مرغش بیشتر باشه خوشمزه تره 

راستی مامان بزرگ من وقتی سیب زمینی رنده میکنه یه قالب کره نیندازه وسطش آب بشه

چاشنی هم یکم آبلیمو یکم سرکه یکم روغن زیتون یکم فلفل قرمز و سیاه و نمک

راستی خیارشور کیلویی بخر تو الویه خوشمزه تر میشه

نخود هاتو هم سعی کن رنده یا له کنی زیر دندون نیاد 

سلام من الویه ام معروفه و همیشه شوهرم از الویه ام تعریف می‌کنه.. من مقدارشو نمی‌دونم چقدر بهت بگم فق ...

حتما حتما امتحان میکنم مرسی خواهر گلم موفق باشی❤️