سلام من دانشجویی پزشکی شهید بهشتی هستم منوداداشم مشترکا یک دختر رو دوست داریم اون نمیدونه من دوسش دارم تون دختره دختر خالمه با داداشم ۶-۷سال اختلاف داره با من دوساله حالا به من رسما پیشنهاد دوستی داده که یه جوراییبرا ازدواج ولی داداشم خیلی دوسش داره و اکه بفهمه خودشومیکشه ۴سال هست کهتو فکر ازدواج باهاشه منم خیلی دوسش دارم چیکار کنم لطفا نظر منطقی بدید
۲۲ سالمه و ۱۰ ساله دچار بیماری سختی شدم برای سلامتیم دعا کنید که به هر دری زدم بسته بود یعنی چه حکمتیه تو این جون دادن و بین زمین و آسمون معلق بودن ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه پیچیده و غم انگیز یکیتون کوتاه بیاید یا اینکه کلا بیخیالش شید هر دو چون هر کدومتون با اون ازدواج کنید خیلی بد میشه همش چشم تو چشم همید خیلی ناجوره
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اگه یهویی بفهمه اونم از کسی به غیر از شما چی سکته نمیکنه 😐
۲۲ سالمه و ۱۰ ساله دچار بیماری سختی شدم برای سلامتیم دعا کنید که به هر دری زدم بسته بود یعنی چه حکمتیه تو این جون دادن و بین زمین و آسمون معلق بودن ...