2777
2789

بهش احساس نامحرم بودن میکنم  

حجاب که کلا ندارم من

ولی دیگه از حمام کاملا حوله پیچ میام بیرون

پیشش لباسم نمیتونم عوض کنم

طبیعیه تا حدی مگه نه؟

خانمای متاهل شما اینطوری نیستید؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول مامانم بدنت میرنجه حسی نداری 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دوتا بچه دارب میخاستی لخت بیای بیرون‌محیطا😂

یه دونه دارم

khafaaaaa

heikalam aaaalie antare barghi

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
چن بار  آخر شب بعد رابطه دونفره برین حموم خیلی میچسبه نمازتونم قضا نمیشه 😃✌🏻

رابطه کجا بود حاجی  

قهههههههریم  

یه دونه دارم khafaaaaa heikalam aaaalie antare barghi

اقا من کی گفتم هیکلت بده اخه چرا حرف میذاری‌تو دهن من😂

شنیدن کی بود مانند دیدن رو کن لعنتی😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اقا من کی گفتم هیکلت بده اخه چرا حرف میذاری‌تو دهن من😂 شنیدن کی بود مانند دیدن رو کن لعنتی😂

میذارم تگت میکنم بگاه  

رو خودت کار کن مثلا وقتایی که باهاش قهری هی لخت بچرخ پیشش  یه چند بار اینکارو کنی دیگه برات ع ...

وقتی دلم خییییلی از دستش بسوزه دیگه برام نامحرم میشه🥴🥶🥶🥶