2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 29 پست
ما تحتشون میسوزه من به نظرم پسر و دختر نداره اما خانواده شوهرم شدیدا پسرین و علنی میگفتن اما بچه م ...

ای جونم عزیزم درست می‌فرمائید خدا حفظشون کنه بچه های گلتونو قشنگم 🌹❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعییی ادم نمیدونه با کدوم سازشون برقصه 

واقعا دهن مردم همیشه بازه من هنوز حامله نشدم بهم میگن بچت دختره بهت دختر میخوره و فلان جاریمم خودش پسر داره میگه من دختر دوست ندارم و اینا اما من میگم خدایا اول هرچی صلاحمه بهم بده و سالم و صالح بعد اگه خواستی دختر بهم بده با ناز و عشوه هاش روشونو کم کنه 

واقعا دهن مردم همیشه بازه من هنوز حامله نشدم بهم میگن بچت دختره بهت دختر میخوره و فلان جاریمم خودش پ ...

دقیقاااا 

ای جونم عزیزززززم قربونت برم من خودتو ناراحت نکن عزیز دلم...ایشالا هرچی خیره براتون پیش بیاد گلم.آدم میمونه چیکار کنه از دست اینا

نشو ابجی من پسرم.من از حاضر جوابی خوبم چیزای زیادی میتونم بگما منتهی نیاز ب شناخت اونا دارم😂

اهان ای وای ببخشید من زیاد ب اسما دقت نمیکنم خیلی خیلی عذر میخوام. شماهم جای برادر من.خیلی هم عالی، من بی زبونم برعکس 

دقیقاااا  ای جونم عزیزززززم قربونت برم من خودتو ناراحت نکن عزیز دلم...ایشالا هرچی خیره براتون ...

ممنونم مهربون 😘♥️انشالا همیشه شاد باشی واز بدی های خانواده شوهر در امان 😘😅♥️♥️♥️♥️♥️

ممنونم مهربون 😘♥️انشالا همیشه شاد باشی واز بدی های خانواده شوهر در امان 😘😅♥️♥️♥️♥️♥️

فدات بشم من عزیزززززم... خخخ🤣🤣🤣🤣الهی آمین

وهمچنین قشنگم بهترین دعارو در حقم کرد😆😉🌹😅