2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیان

190 بازدید | 29 پست

سلام خوبین؟

اگه بچتون پسر باشه و خوانواده ی شوهرتون از بزرگ تا کوچیکشون چندین بار بگن،بچه ی پسر اصلا بدرد نمیخوره،فقط دختر خوبه پسرها آدم نیستن چی میگین؟ 

دارم آتیش میگیرم،بخدا بچه ی من انقدر مودبه،3 سالشه،منم اصلا بلد نیستم جواب بدم همش میریزم تو خودم،بخدا هیچوقت ب هیچکس بی احترامی نکردم، توهین نکردم،توقعم ندارم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال 

مهم خودتی که دوسش داری

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بگو هرجنسی رو درست تربیت کنی انسان بار میاد، نمونه اش خود شما (خطاب به یه خانم) تو تربیتتون کم گذاشتن الان شعور و فهم کافی رو ندارید

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

ما تحتشون میسوزه

من به نظرم پسر و دختر نداره

اما خانواده شوهرم شدیدا پسرین و علنی میگفتن اما بچه من که پسر شد همه میگفتن ااااا دختر چه بهتره

قربون خدا برم که بهم دختر هم داد تا دهنشونو ببنده

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
بگو هرجنسی رو درست تربیت کنی انسان بار میاد، نمونه اش خود شما (خطاب به یه خانم) تو تربیتتون کم گذاشت ...

وای قربونتون برم عزیزم فدات بصم عالی گفتین عالییییییی دورتون بگردم عزیزززززم ممنون گلم ❤️🌹😘🤗🙃🙃