2777
2789
بله چه مقطعی

کارشناسی ام

برای ارشد ممکنه؟

من اطلاعاتم خیلی جزئیه لطفا توضیح بده گلم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصاتت رو بده من اطلاعاتم در مورد ويزاي تحصيلي كانادا كامله

خب الان کلاس دهم هستم رشته تجربی میخوام برای دانشگاه برم کانادا تصمیم کاملا جدی فقط الان تحقیق رو شروع کردم در موردش 

که هزینش چقدر میشه

چه مدرکی برای زبان باید داشته باشم

شرایط تحصیلیم باید چطور باشه 

کدوم دانشگاه رو باید انتخاب کنم و مناسبه 

هزینه دانشگاه 

هزینه اقامت 

و........ غیره

کارشناسی ام برای ارشد ممکنه؟ من اطلاعاتم خیلی جزئیه لطفا توضیح بده گلم

برای ویزا ۷ هزار یورو تمکن مالی و مدرک سی یک  آلمانی لازمه

گپ تحصیلی هم براشون مهم نیست

اگه سنتون بالا نباشه سفارت اذیت نمیکنه

دیگه نمیدونم چی بگم

برای پذیرش دانشگاهم که ریزنمرات تاثیر دارن ولی مهم نیستن.زبان مهمه و مقاله آی اس آی

کانادا تحصیلی باید آیلتس داشته باشی اگر دیپلمی یکم‌سخت تره چون هزینه بالاست بهتره با یه وکیل مهاجر ...

یکی از فامیلامون اونجاس میتونم از طریق اون اقدام کنم برای رفتن ؟ 

برای ویزا ۷ هزار یورو تمکن مالی و مدرک سی یک  آلمانی لازمه گپ تحصیلی هم براشون مهم نیست اگه س ...

مدرک سی یک المانی مدرک زبانه؟

گپ تحصیلی چیه؟

و چطور میشه از دانشگاهی پذیرش گرفت

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
برای دانشگاه میخوام برم

ببین خیلیم شده بچه های تجربی سودای خارج رفتن و پزشک شدن رو دارن ولی اینجا هزینه هاش خیلی زیاده هر کسی از پسش برنمیاد مخصوصا کانادا باید پدرت وزیری چیزی باشه چون محل اقامت و دانشگاه و....  پولیه

اگر شرایط مالیت خوبه اروپا ارزون تره

خب الان کلاس دهم هستم رشته تجربی میخوام برای دانشگاه برم کانادا تصمیم کاملا جدی فقط الان تحقیق رو شر ...

خب ديپلم كه گرفتي نمره زبان ايلتس شش و نيم هم ميخواي بايد بري براي يع دانشگاه يا كالج اپلاي كني كه شامل هزينه اپليكيشن في هست sop و cvبايد تهيه كني بعد كه جواب پذيرش ات اوكي شد شهريه يك ترم رو پرداخت ميكني بعد مداركت رو كه مهمترين قسمتش مدارك ماليه كامل ميكني چون سن ات كمه پدر يا مادرت بايد ساپورترت بشن و معادل حدود بيست هزار دلار كانادا تو حسابشون باشه و سند ملكي داشته باشن و يه سري برگه و مدارك بايد بري سفارت انگشت نگاري تركيه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ببین خیلیم شده بچه های تجربی سودای خارج رفتن و پزشک شدن رو دارن ولی اینجا هزینه هاش خیلی زیاده هر کس ...

خب اقامت که هیچی فامیل دارم 

برای دانشگاه اما نمیدونم هر ترم چقدر هستش