2777
2789
یکی از فامیلامون اونجاس میتونم از طریق اون اقدام کنم برای رفتن ؟ 

نه عزیزم کانادا قانون هاش خیلی سخته

باید دانشگاهی که میخوای انتخاب کنی باهاش مکاتبه کنی از طریق ایمیل پروسه سختیه فامیلتون شاید بتونه راهنماییت کنه برای دانشگاه خوب

ولی نظر من اینه حتما با مشاور مهاجرت که مطمئن هستن صحبت کنی اونا قانون ها رو بهتر میدونن

مشاور یا وکیلی هم که انتخاب می‌کنی حتما کانادا باشه دفترش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله_فاصله بین مقاطع تحصیلی

اهان

چقدر زمان نیازه برای اموزش زبان؟

تمکن مالی بسیار فولی میخواد؟

برای پذیرش از دانشگاه هاش باید چطور اقدام کنم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
اهان چقدر زمان نیازه برای اموزش زبان؟ تمکن مالی بسیار فولی میخواد؟ برای پذیرش از دانشگاه هاش باید ...

بستگی داره من تو یک سال به بی یک رسیدم

تمکن هم ۷هزارتا.

برای پذیرش از دانشگاه تو مقطع ارشد اطلاع ندارم متاسفانه

خب اقامت که هیچی فامیل دارم  برای دانشگاه اما نمیدونم هر ترم چقدر هستش

به هر حال میتونی این همه سال پیش اقوامت باشی؟؟؟

من الان دانشگاه بهم پذیرش داده یعنی برای هزینه دانشگاه و مکان و خورد و خوراک مشکل نیست ولی بازم ماشینمون داریم میفروشیم و من اونجا میتوانم کار هم کنم تو اینقدر باید مطمین باشی که وسط راه بخاطر مسایل مالی برنگردی 

تو نت سرچ کن وکیل مهاجرتی مشاوره تلفنی رایگان دارن من از هزینه های پزشکی اطلاع ندارم ولی بازم میگم به دردسرش نمیرزه شاگرد من پذیرش خونش فروخت که این سه سال بره گرجستان و بیاد تهران پزشکی بخونه باید همه جنبه هاش رو بسنجی 

بستگی داره من تو یک سال به بی یک رسیدم تمکن هم ۷هزارتا. برای پذیرش از دانشگاه تو مقطع ارشد اطلاع ن ...

ممنون عزیزم از اطلاعاتی که دادی 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
به هر حال میتونی این همه سال پیش اقوامت باشی؟؟؟ من الان دانشگاه بهم پذیرش داده یعنی برای هزینه دانش ...

بله از خودم مطمئن هستم من از سن ۱۸ سالگی شروع به کار برنامه نویسی میکنم در کنار درسم 

خب اقامت که هیچی فامیل دارم  برای دانشگاه اما نمیدونم هر ترم چقدر هستش

خب رشته ها فرق ميكنع پزشكي خيلي گرونه اما رشته هاي ديگه حدود هفت هزار دلار هر ترمه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

من در اصل دارم به بهانه درس میرم که بعد از اینکه دکترا رو گرفتم و کتر شدم همونجا کار پیدا کنم و مونده گار شم چون پدر و مادر خودم و اقوام تو ایران بودن هیچ کدوم از زندگی تو ایران راضی نیستن و خسته شدن من نمیخوام که زندگیم رو مثل اونا با نارضایتی پیش ببرم 

بله از خودم مطمئن هستم من از سن ۱۸ سالگی شروع به کار برنامه نویسی میکنم در کنار درسم 

یعنی الان برنامه نویسی بلدی؟؟ یا میخواهی یاد بگیری و از 18 شروع کنی؟

اونجا مثل ایران نیست هر که پاسکال بلد باشه اسمشو بزاره برنامه نویس الان دیگه همه برنامه نویسی بلدن 

تو هم مثل خواهرم اگر میتونی هزینه حداقل چهار سال زندگی و تحصیلت رو بزاری تو حسابت و با خیال راحت بری خوبه ولی اگر وسطش سر بحث مالی برگردی هم کنکور اینجا رو از دست میدی هم تحصیلت آونور