2777
2789

دختر۴ماهه ای دارم ک فوق العاده پوستش حساسه دائم پاهاش التهاب داره وقرمزمیشه توی پوشک ،پوشک اوایل مای بی بی وبعدمولفیکس براش استفاده کردم هردوش پاشوقرمزمیکنن ازوقتی بدنیااومده تاالان ک نزدیک ب ۴ماه داره همیشه درگیرعرق سوزشدن پاهاشم همه جوره مواظبشم پوشکش تندتندعوض میکنم سه ساعته، روزی چندبارمیشورم پاش، دستمال مرطوب استفاده نمیکنم  کرم محافظ همیشه میزنم زیرپوشکش شب تاصب۳،۴باربیدارمیشم پوشکش عوض میکنم خیلی مراعات میکنم ک پاش نسوزه ولی بازبی فایدس همیشه پاهاش قرمزه والتهاب داره طفلی جلزوولزمیکنه ازدرد😔 دیگه نمیدونم  چیکاربایدکنم ک خوب بشه بعدکلی دوادرمون ی کم پاش خوب میشه ولی یکی دوروزبعددوباره عرق سوزمیشه بنظرتون چ پوشکی استفاده کنم ک توش هم خیلی گرم نشه هم سبک باشه وجنس توش پلاستیک کمتری ب کاررفته باشه ک اذیت نشه؟ پمپرزوپریما قیمتاشون خیلی بالاست نمیتونم بخرم بنظرتون چ پوشکی استفاده کنم ک عرق سوزش نکنه؟

همون مولفیکس نابود میکنه پای بچه رو من سر دخترم کشیدم میدونم چه کوفتیه، اگه قیمت برات مهم نیست پریما بخر اگه میخوای مناسب باشه من شنیدم ببم خوبه خودم برا دخترم نخریدم ببم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک اکسید عااااالیه.ارزونم هس .یکم هم بدون پوشک بزار.من دخترمو می‌شستم بعد کلی زینک میمالیدم طوری ک سفید بمونه و جیش سر بخوره.هر روزم یا بروز درمیون حموم می‌بردم.پوشک برای هم بد نبود.همه چی امتحان کنه یچی ج میده

خودت باش
پماد سوختگی آردن یا کالاندولا یاچیزی که بهش بسازه استفاده کن شایدازپوشک نباشه

عزیزم دیگه کرم وپمادی نمونده ک بهش نزنم  همه چی روبراش امتحان کردم تاالان پیش سه چهارتامتخصص بردم داروهاشون استفاده کردم بازمیسوزه پوستش

همینکارک میگی انجام میدم خوب میشه دوباره یه روزدوروز بعدش همینجورقرمزمیشه😔

مجبوری پمپرزم بگیری بروز درمیون یا دو روز استفاده کنی الان یادم اومد.چرخشی استفاده میکردم.اگه از یچی دائم استفاده میکردم می‌سوخت.البته ب بعضیام کهنه ج میده.اینم امتحان کن

خودت باش
مجبوری پمپرزم بگیری بروز درمیون یا دو روز استفاده کنی الان یادم اومد.چرخشی استفاده میکردم.اگه از یچی ...

من رو نجاست وپاکی خیلی حساسم کهنه ام ک کنم دائم استرس و وسواس دارم ک ی وقت نم نزنه اگه ی قطره نم بده اونروز روتاشب مشغول شستنم  همش فکرمیکنم همه جانجس شده وبایدهمه چیزو بشورم!!!