سلام خانم ها من یک روز در میان حمام میرم ،فقط لیف میزنم با صابون ،وقتی میام بیرون همه بدنم پوسته میزنه و لباسم کثیف میشه ،شنیدم ک شامپو بدن این مشکل ندارهه ،شما عزیزان چی پیشنهاد میدین بهم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هر یک یا دو هفته یبار هم اسکراب کن یا همون سفیدآبو استفاده کن
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
یه روز درمیون به لیف نیاز نداره بدن واقعا مگر اینکه پوستتون چرب باشه که فقط کمر نیازه
از شامپو بدن استفاده کن
لیفم نزن یه ندت،بعد حمومم مرطوب کننده یا لوسیون بزن که پوست پوسته نشه
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده