2777
2789
عنوان

بخاطر کم محلی شوهرم خیلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 122 پست
مدرکت تحصیلیت چیه؟

فوق دیپلم

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
اسی خواهشا دوباره عکس بذار😭😭😭

شرمنده عزیزم بخدا دارم میلرزم میگم‌نکنه آشنایی بشناستم

تحفه ای نیستم

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بهت میگم خوب گوش کن من دوتا خواهر دارم که شدن جاری هم دوتا برادری که اومدن و اینارو گرفتن ...

دقیقا درست میگی

سالها گفتم‌ندارم

با لباس‌کهنه‌و‌پاره سر کردم

البته تو‌عقد فهمیدم خسیسه ولی اونموقع بچه‌بودم

دوتا‌ پستبند تو‌مسافرت برا دوستام خریدن انقدر بداخلاقی کرد دعوامون شد 

این حرفا چیه اون وظیفشه هزینه هاتو تامین کنه سعی کن به خودت برسی همیشه خودت، بچت، خونت مرتب باشه&nb ...

بخدا هیچکدوم‌ نیست

تعریف نباشه اشپزیم عالیه همه میگن مث مادربزرگها اشپزی میکنم

بچه ها هم که ۲۴ ساعته بهشون میرسم

خونه امم همیشه تمیزه بچه کوچیک دارم صب تا شب سرپام

میدونم خودم دردش چیه 

دندونام رو دارم درست میکنم هر سری پول میگیرم ازش یجوری میشه

خواهر خوب تو بگو من با بچه کوچیک کجا بزارمش شهر غریب برم کار دندونامو درست کنم

یکیتون یه راه حل نداد فقط گفتید عکس بده😓

خودتو بگیر واسش جدی میگم انقد دورش نگرد هر چیزیم واسه خودت و بچه ها لازم داشتی باهاش دوبل حساب کن

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
خودتو بگیر واسش جدی میگم انقد دورش نگرد هر چیزیم واسه خودت و بچه ها لازم داشتی باهاش دوبل حساب کن

پولی نمیگرم زیاد ازش

تو خودش میره حرف نمیزنه

دوبل بگیرم هیچی‌دیگه 

دقیقا درست میگی سالها گفتم‌ندارم با لباس‌کهنه‌و‌پاره سر کردم البته تو‌عقد فهمیدم خسیسه ولی اونموق ...

ببخشیدا ولی بیخود کرده که خرجت کرده ناراحت میشه توام تحویلش نگیر خودتو براش بگیر شرایطت رو درک میکنم تا حدودی مثل تو بودم قبلا اما از ی جایی به بعد خودمو درست کردم 

بی ارزش ترین نوع افتخار،افتخار به ویژگی هایی است که خودانسان درداشتنشان هیچ نقشی ندارد......... مثل قد،چهره،زیبایی و...                                                   از چیزهایی که خودتان بدست آورده اید حرف بزنید       مثل گذشت...انسانیت...مهربانی...بخشش....صداقت..
پولی نمیگرم زیاد ازش تو خودش میره حرف نمیزنه دوبل بگیرم هیچی‌دیگه 

توام خودتو با بچه هات سرگرم کن تا متوجه اشتباهش بشه

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

مشکل اینجاست که واس تو خیلی مهمه که اونو ناراحت نکنی تو هرکاری میکنی چشمت به اونه که ببینی عکس العملش چیه ناراحت شد یانه ازخودتو خواسته هات میزنی که نکنه برم ازش پول بگیرم ناراحت شه پس ولش کن باهمین لباسای داغون سر میکنم فقط اون ناراحت نشه...

این اشتباه رو نکن منم مثل توبودم خدا میدونه که اعتماد به نفسم داغون بود از دستش چون بارها میرفتم سمتش پسم میزد حالم بد بود اما وقتی رو اعتماد به نفسم کار کردم ورق برگشت من فقط نشون دادم اون برام مهم نیست فقط به خودم رسیدم اونو نادیده گرفتم تا اومد سمتم 

بی ارزش ترین نوع افتخار،افتخار به ویژگی هایی است که خودانسان درداشتنشان هیچ نقشی ندارد......... مثل قد،چهره،زیبایی و...                                                   از چیزهایی که خودتان بدست آورده اید حرف بزنید       مثل گذشت...انسانیت...مهربانی...بخشش....صداقت..

واس بچه ها خرج میکنه؟؟ یا واس اونام خسیسه؟؟

مشکل اینجاست که واس تو خیلی مهمه که اونو ناراحت نکنی تو هرکاری میکنی چشمت به اونه که ببینی عکس العمل ...

واقعا همینه

عزیزم‌چون هی میگه بدهکارم خونه گرفتم تو حرفهاش هی میگه ندارم

بدش میاد من خرج کنم همش‌ نگاهم‌ پر حسرت همه لباسام قدیمیه 

اعتماد بنفسمو از دست دادم تا از این نامرد پول میگیرم حالم خوب نمیشه

واس بچه ها خرج میکنه؟؟ یا واس اونام خسیسه؟؟

برا بچه ها‌ نه خوبه

چیزی بگم احتیاج دارن‌ پول میده ناراحت اینا هم دیگه نمیشه

برا بچه ها‌ نه خوبه چیزی بگم احتیاج دارن‌ پول میده ناراحت اینا هم دیگه نمیشه

خب اگه واس بچه ها پول میده ی کم بیشتر ازش پول بگیر نگهدار جمع کن.شوهر منم همین بود بخدا واس بچه خوب خرج میکرد بمن که میرسید نداشت منم مثلا آرایشگاه میرفتم ده تومن بیشتر میگرفتم هر جا که میدونستم دست تو جیبش میکنه مثلا مهد بچم پول میخواستن بیستومن بیشتر میگرفتم ی مدت همین طوری جمع میکردم 

خب اگه واس بچه ها پول میده ی کم بیشتر ازش پول بگیر نگهدار جمع کن.شوهر منم همین بود بخدا واس بچه خوب ...

الان چطوری؟

بهتر شد 

چطوری اخه

الان چطوری؟ بهتر شد  چطوری اخه

آره بابا خیلی بهتر شد 

بخدا من از تو بدترم از خونه نمیتونم بیرون برم ث بخدا فقط خودت و سیاستی که بخرج میدی بهت کمک میکنه انقد نگو چطوری ؟؟یانمیشه من نمیتونم بگو من درستش میکنم به خودت اعتماد بنفس بده