2777
2789
عنوان

بخاطر کم محلی شوهرم خیلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 122 پست

ببین من چند تا کار کردم اول اینکه همین طوری که بهت گفتم پول جمع کردم پولامو دادم مامانم واسم لباس میخرید مناسبتهای مختلف بهم میداد شروع کردم به خودم رسیدن چیزایی که اعتماد بنفسمو بالا میبرد یکیش لباسای مرتبو تازه بود یکیش آرایش بود یکیش اینکه توخونه دمپایی روفرشی پام میکردم اکسسوری استفاده کردم همه چیزایی که خودم میدونستم وقتی استفاده میکنم حس خوبی بهم میدن آهنگ میذاشتم میرقصیدم پول جمع کردم حلقه خریدم آهنگ میذاشتمو حلقه میزدم روحیم عوض میشد سمتش نرفتم آویزونش نشدم بد خلقی ام نکردم سعی میکردم خودمو شاد نشون بدم اینجا تاپیک گران بها و گلبوته جون رو میخوندم خیلی کمک کردن بهم دیگه اگ چیزی لازم داشتم خیلی جدی بعش میگفتم این دفعه دیگه میگفتم به جهنم که ناراحت شداولش میگی نمیتونم سخته ولی ارزششو داره که این راه هارو هم بری 

بی ارزش ترین نوع افتخار،افتخار به ویژگی هایی است که خودانسان درداشتنشان هیچ نقشی ندارد......... مثل قد،چهره،زیبایی و...                                                   از چیزهایی که خودتان بدست آورده اید حرف بزنید       مثل گذشت...انسانیت...مهربانی...بخشش....صداقت..
بخدا هیچکدوم‌ نیست تعریف نباشه اشپزیم عالیه همه میگن مث مادربزرگها اشپزی میکنم بچه ها هم که ۲۴ ساع ...

خدا انشاءالله کمکت کنه

شما هرچقدر دوس داری لباس بگیر و به خودت برس اولش ناراحت بشه بعد ببینه مثلا تیپت خوب شده شاید کم کم درست بشه

یا حداقل عادتش بده که برا بچه هاش خرج کنه سعی کن اگه شلواری برا دخترت میگیری 50 بگو 60 گرفتم این ده تومنم نگه دار برا خوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من چند تا کار کردم اول اینکه همین طوری که بهت گفتم پول جمع کردم پولامو دادم مامانم واسم لباس می ...

اره با مادرشوهرم اینام شاغله خودش

اونا اصلا پول به لباس نمیدن کهنه مهنه میپوشن درعوض حساب بانکیشون چند صد میلیونه 

دیگه شوهرم اونو نمیبینم 

مبیینه که فقط با کهنه ها میگردن

حالا من یه چیز بگیرم به چشمش میاد

یه تیپ بزنم هی میگه من لباس درست حسابی ندارم 

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹