2777
2789
عنوان

کرونا و بوی بد در بینی..

3588 بازدید | 43 پست

سلام ...دو سه ماه پیش همسرم کرونا گرفت ...حس بویاییشو از دست داده بود..تا الان حس بویایی نداره..بوی خیلی بدی حس میکنه از غذا افتاده بی اشتها شده کلا...یوقت سر سفره ک گشنشه اون بو رو حس میکنه دیگ اشتهاش کور میشه چندشش میشه...لطفا اگه میتونید کمک کنید...دکتر بره یا دارو داره؟شما چطوری از شر بوی بد و بی حسی بینی خلاص شدید؟

زمان میبره خوب شه داروییم نداره منم اینجوری بودم خوب شدم 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این سه ماه گوشت و مرغ و تخم مرغ و اینا نتونستم بخورم ولی چیزهای شیرین مثل شله زرد و اینا میخوردم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

چیزای تند مثل عرق نعناع میخک و کمی اسفند استنشاق کنه، بخور کندر بگیره، ماهم اینطور شدیم بعد سه چهار ماه هنوزم گاهی کند میفهمم بو رو، عنبر نسا هم خوبه وعلاج همه چی تقریبا، کم استنشاق کنه نسوزه بینی اش، آب نمک قرقره کنه واز روزنه هر کدام بینی بنوبت بده بالا سرشو بیاره پایین بشوره ببره سوزش داره اما مفیده، ویتامین هارو گرمی رو فراموش نکنید، 

وای منم همینطور بودم

یه بوی تعفن خیلی بددددد

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛