2777
2789
عنوان

خیلی از نظر روحی داغونم.

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 53 پست
انشاءالله عزیزم سعی کن همیشه بهش فکرکنی سعی کن بهش اهمیتت بدی همین ها باعث میشه کم کم عاشقش بشی

مرسی از مهربونتون یک دنیا ممنون از همفکریتون. از صمیم قلبم بهترینا رو براتون ارزو میکنم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر که خدا برات ساخته. آفرین که با شجاعت همه چیو بهش گفتی، معلومه که ذاتا خوب و مهربونی که چن ...

فداتشم عزیزم. ممنونم از مهربونیت.مرسی ک وقت گذاشتید  

میگن خواهان کسی باش که خواهان تو باشدنه کسی که خواهانش هستی...واااقعنننم به‌ش رسیدم...کسی که بهت علاقه واقعی داره توهم به مرور عاشقش میشی مطمین باش من خودم حتی از طرفم خوشمم نمیومد ولی چون خیلی دوسم داشت عااششقش شدم جوری که واسش تو روهمه واستادم

واسه قبولیم تو کنکوریه صلوات میفرستی؟
میگن خواهان کسی باش که خواهان تو باشدنه کسی که خواهانش هستی...واااقعنننم به‌ش رسیدم...کسی که بهت علا ...

عشقتون پایدار باشه عزیزم. بهترینا برای زندگیتون  

میگن خواهان کسی باش که خواهان تو باشدنه کسی که خواهانش هستی...واااقعنننم به‌ش رسیدم...کسی که بهت علا ...

راست میگیییی؟؟

منم خیلی دوسش دارم ، چند بار بهم ابراز علاقه کرد ولی من پسش زدم ، الان اون داره منو پس میزنه ، کاش بیاد و بشه مال من