2777
2789
عنوان

خیلی از نظر روحی داغونم.

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من باعشق ازدواج نکردیم دوست برادرم بود اومد خواستگاری بخاطراینکه خانواده خوبی بودن وپسر سالمی بود ازدواج کردیم الان ۱۲ساله که زنش هستم داعم جرو دعوا داریم بخاطر اینکه محبت نمیکنه من بخاطر کمبودمحبت به لجن کشیده شدم تاتونستم خودمو بکشم بیرون خیلی طول کشید قدرش بدون نااشکری نکن 

میشه واسه ظهور اقاامام زمان یه صلوات بفرستی
مامانمم همینو میگه. شما با عشق ازدواج کردید؟

ما سنتیه سنتیه سنتی اما یه طوری بعد عقد عاشششششششق هم شدیم که دوستان صدساله موندن که ما چطور سنتی اینطوری هستیم. جر و بحث داریم اما فقط نیم ساعت. قدرشو  بدون

حتما بهش بگو که سرد نشه ازت. خدای نکرده دوباره ضربه میخوری

اتفاقا دیشب بهش گفتم من خیلی بی تفاوتم نسبت ب خیلی چیزا تو فکراتو بکن پای من نسوزی.. گفت من کمکت میکنم. تو فقط استرس داری و افسرده ای که من مطمئنم اکی میشی خیلی زود. من همه چیو بهش گفتم 

نه من باعشق ازدواج نکردیم دوست برادرم بود اومد خواستگاری بخاطراینکه خانواده خوبی بودن وپسر سالمی بود ...

عزیزم 

شاید شوهرت با رفتارش دوست داشتنشو ثابت میکنه ابراز علاقه ی زبانی بلد نیست.

عشقتون پایدار عزیزم. خدا کنه منم عشقو تجربه کنم.

خدا رو شکر که خدا برات ساخته. آفرین که با شجاعت همه چیو بهش گفتی، معلومه که ذاتا خوب و مهربونی که چنین مرد خوبی، عاشقت شده . برای خودت، خوب و زیبا بخواه...