2777
2789
عنوان

خیلی از نظر روحی داغونم.

357 بازدید | 53 پست

میشه لطفا وقت بذارید بخونید؟ میتونستم همه رو تو یه جا نگم ک طولانی نشه ولی واقعا ب کمکتون احتیاج دارم.همه چی از آبان 99 شروع شد یعنی همین چند ماه پیش. من داشتم زندگیمو میکردم که تصمیم گرفتم برای زبان استاد خصوصی بگیرم. تعریف این استاده هم زیاد شنیده بودم. خودش استاد زبان دانشگاه ستاریه و خیلی وجدان کاری داره و تا اگه ببینه ک نمیخونی کنسل ت میکنه و شوخی هم نداره. منم از طریق یکی از اشناهامون باهاش اشنا شدم. خلاصه 14 ابان اولین جلسه م بود. منم چون خیلی شلوغم واقعا خیلی نمیخوندم. و ایشون نه تنها منو کنسل نکرد بلکه پیگیری هم میکرد. یعنی خودش کارایی ک باید میکردمو بهم یاد اوری میکرد و خیلی با حوصله و صبر و محترمانه با من رفتار میکرد. ب حدی ک چند بار خودم توقع داشتم با خاک یکسانم کنه ولی عجیب محترمانه رفتار کرد ک خودم خجالت میکشیدم. خلاصه که 21 اذر ازم خواستگاری کرد و گفت که با تمام وجود عاشقت شدم. نفهمیدم چی شد که نامزد کردیم. واقعا خیلی از لحاظ شخصیتیه جنتلمنه. از ایناییه ک هیچوقت جلوتر از خانوما راه نمیره. و هر بار میریم بیرون در ماشینو برام باز میکنه وهرجا میخواییم بشینیم صندلی و برام میکشه عقب. و ادمیه ک احترام سرش میشه. ولی من از لحاظ ظاهرش خیلی ب دلم نشست. و انقدر سریع همه چی پیش رفت ک نفهمیدم واقعا چیشد. یه بار سر یه موضوعی بحثمون شد مقصر هم من بودم حرفشو اشتباه برداشت کرده بودم و وسایلایی ک این مدت برام خریده بود به علاوه ی حلقه ش رو با مامان و بابام  بردم بهش دادم. و حالش خیلی بد بود ب حدی که مامانم اونو دید گریه ش گرفت. ماسک زده بود ک بابام اینا نفهمن چقدر حالش بده. و از شدت بغض هم نمیتونست حرف بزنه. موقع خدافظی هم اشکاشو پاک میکرد همش. وقتی اومدیم خونه مامانم اینا گفتن اهش میگیرتت و.... خودشم پیام داد ک منو دوس نداشتی از اول باید میگفتی وهیچوقت اشک کسیو در نیار و....  

من عذاب وجدان گرفتم. بهش ویدیو کال زدم باهاش حرف زدم فقط گریه میکرد و لنز دوربینشو گرفته بود سمت دیوار ک من نبینمش. واقعا دلم براش سوخت و وسایلامو دوباره رفتم پس گرفتم. خودش گفت فردا بیا حلقه تو ببر. ولی واقعا نمیدونم از ته قلبم دوسش دارم یا نه. ب اندازه ی اون قطعا نیست علاقه م. اون میگه من میبینمت ذوق میکنم. کلی ازم عکسای بی هوا داره ک هیچوقت بهم نشون نداده میگه البومش میکنم یه روز بهت میدم. ک من اون شب باعث شدم همه رو پاک کنه. بالا سرش وایسادم نزدیک 1000 تا عکس پاک کرد. واقعا نمیدونم چیکار کنم. شما همه تون از اول عاشق همسراتون بودین؟ یا فقط مثل من دئسشون داشتید و ب مرور عاشقشون شدید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخاطر ترحم میخوای بمونی خب نمون

والا واقعا متاسفم طفلکو بازیچه کردی وقتی به خودت مطنئن نیستی چ عشقت چ منطقو فهمت

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

بنده خدا استادت چقدر عاشق پيشه اس 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

به نظر من ازدواج با کسی که از ته دل دوستت داره خیلی لذت بخشه گناه داره اذیتش نکن اگه نمیخوای برو ولی اگه میخوای بمونی شک و تردید و از خودت دور کن و سعی کن توهم عاشقش بشی

خدایا شکرت 😍😍😍

باع حالا که یکی پیدا شده انقد دوست داره خب باش زندگی کن دیگه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بیچاره پسره 

آخه سر چی یدفعه همه رو پس دادی مگه ازدواج الکیه هر موقع دلت خواست بگی نمیخوام موندم چرا پدر و مادرت همراهیت کردن

کافیه فقط بفهمید یه نفر دوستتون داره دیگه خودتون رو گم میکنید 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.