2777
2789

چون برنامه نداشتم کل روزمو فقط درس می خونم اما چند وقتیه دارم فکر می کنم علاوه بر خوندن همین حجم درسی که روزانه دارم می خونم کارهای دیگه ای هم می تونم انجام بدم... مثل یادگیری جاوااسکریپت و تمرین ویولنی که یه گوشه افتاده و کلا ولش کردم😑

می خوام از شب قبل یادداشت کنم می خوام در طول روز چیکار کنم... کیا برنامه ریزی می کنن؟ ممنون میشم از تجاربتون بگین و راهنمایی کنید😊🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

یه دفترچه پلنر بخر هرشب برنامه های فرداتو یادداشت کن و تایم های تقریبیت رو جلوشون بنویس، برای استفاده از گوشی هم ساعت مشخصی تعیین کن چون خود فضای مجازی عامل اصلی عقب موندن از برنامه هاست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ارادم صفره

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
من ارادم صفره

نگو منم همین فکرو می کردم... مشکلمو پیدا کردم... مشکلم این بود که یه بار اگه خسته می شدم کلا همه چیو میزاشتم کنارو کلی خودمو سرزنش می کردم. 

اما الان یاد گرفتم اگه خسته شدم طبیعیه... خب منم انسانم دیگه آهن که نیستم😂

دو روز استراحت می کنم و بعدش دوباره با انگیزی شروع می کنم. همین که ما درک کنیم دلسردی یه احساس طبیعیه راحت تر می تونیم شکستش بدیم😊❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
کتاب قورباغه ت رو قورت بده،جلدبرناه ریزیش روبخون

آره برای برایان تریسیه... به پیشنهاد معلمم پارسال خوندمش... گفتی اینو یاد معلمم افتادم دو ساله ندیدمش. 

تو زندگیش خیلی سختی کشیده بود اما نمونه کامل یه زن موفق بود... عاشق انگیزه و انرژیش بودم، واقعا فهمیده بود❤️

نگو منم همین فکرو می کردم... مشکلمو پیدا کردم... مشکلم این بود که یه بار اگه خسته می شدم کلا همه چیو ...

ای جان تو واقعا 17 سالته و انقد خوب حرف میزنی؟

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
ای جان تو واقعا 17 سالته و انقد خوب حرف میزنی؟

ممنونم از لطفتون...😍

بله🤗❤️

ممنونم از لطفتون...😍 بله🤗❤️

زنده باشی عزیزم   

از شنبه شروع کن    

😂😂😂❤