الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
عزیزم از دیروز سر هر نماز دعات میکنم...نیلوفر جان شده ورد زبونم بعد نماز..
گلم لطفا واس منم دعا کن خیلی محتاجم
عزیزم من میشناسم زن عموم معرفی کرده بود مشکل اونا حل کرده بود بعدش ب دوستام معرفی کردم مشکل اوناام حل شد اینجا خیلیا خاستن معرفی کردم. اما بعد خبرندارم مشکل اینام حل شده یا ن
عزیزم از دیروز سر هر نماز دعات میکنم...نیلوفر جان شده ورد زبونم بعد نماز..
وای ترخدا ؟ شما چقدر محبت دارید... چقدر مهربونی... واقن ممنونم ازتون... ای کاش حال دلم خوب شه براتون از ته قلب و انرژیم حتم یاسین بردارم... من اگر حال دلم خوب شه به شما این ختمو بدکار میشم و حتمن ادا میکنم... گرو کشی نمیکنم خدایی نکرده... فقط انرژیش ندارم از غصه... اما از دیروز از ته قلبم دعا کردم براتون 🙏♥️🙏♥️