2777
2789

سلام بچه ها... وظیفه خودم دونستم بهتون اطلاع رسانی کنم... و البته مینو 98 هم خیلی مؤثر بودن که من بیشتر تحقیق کنم و متوجه شم.... خانمی که توی آیت تاپیک من تبلیغ کسی رو کرده بود که تخم مرغ می‌شکونه و کارش خوبه کلاهبردار و در واقع خودشون هستند... ایشون توی تاپیکهاسونم دنبال اخاذی هستند به نا 

@گلهایروز

توی تاپیک اشون برای مثلن نیکوکاری یه شماره کارت اعلام کردند در گذشته که من امروز بابت کار دعا که خودشون توی همین تاپیک پیشنهاد دادن پیام دادم و شماره کارت خواستم دیدم دقیقن شماره ها یکی هستند... اسکرین شات دارم از چتم توی واتساپ باهاشون که نمیدونم چطوری بذارم اینجا 

.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممنون شما باعث شدید من گول این آدم بی وجدان دزد رو نخورم

اینجا گول هیچکدوم اینا را نخور. اینقدر امثال این خیر ندیده منو تیغ زدن و پول چاپیدن.

واسه رفع سنگینی دوتا کار بکن حتما یکی اینکه سوره بقره پخش کن تو خونه اتون.

دوم هر شب مراقبه کن مخصوصا با یک ذکر یا با ذکر دوست نداری هر فایل مراقبه که ارومت میکنه واقعیت اینه اکثرا سنگینی ها از جنس انرژی های منفی هست که با مراقبه خنثی میشه. من سالها گول این دعا نویسا را خوردم اوضاع بدتر شد. ولی وقتی به سمت مراقبه و قران رفتم حس سبکی میکنم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

عزیزم این کارش خیلی خوبه با تخم مرغ انجام میده کارش حرف نداره ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ من پیشش انجام دادم سنگینی ...

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_5    

چرا جلو اینجور افراد را نمیگیرید؟از دیروز صداتون زدیم ولی رسیدگی نمیکنید!خدا میدونه چقدر افراد را گول میزنن و پول به جیب میزنن. خواهشا حساب کاربری اینجور افراد را سریعتر تعلیق کنید.

نمیدونم نی نی بارها چطور تا یه تاپیک سیاسی اخلاقی می‌بینند زود پیداشون میشه ولی اینجور مال خورها رو ...

شاید خودشون دوست دارن اینجور افراد اینجور باشن😐😐😐

بیا پی وی بگم عزیزم    

سلام ممنوعه دفعه بعد دسترسیتون بسته میشه تو خصوصی هم بگین فرقی نداره قطع میشین شماره ای که میدین رو میفرستیم فتا بساطشون رو جمع کنن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

شاید خودشون دوست دارن اینجور افراد اینجور باشن😐😐😐

سلام عزیزم گاهی انقدر شلوغه انقدر تگ میکنن بعضی از تگ ها جا میافتن من خودم خیلی مخالف فالگیر و دعانویسم تو سایت هم کلا معرفی فالگیر و دعانویس ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم گاهی انقدر شلوغه انقدر تگ میکنن بعضی از تگ ها جا میافتن من خودم خیلی مخالف فالگیر و دعانو ...

سلام نی نی یار جون. تشکر که رسیدگی کردین. خود ما کاربرا هم باید حواسمون جمع باشه ولی خب گاهی اوقات این شیادا با اون زبون چرب و نرم خیلیا را گول میزنن

سلام عزیزم گاهی انقدر شلوغه انقدر تگ میکنن بعضی از تگ ها جا میافتن من خودم خیلی مخالف فالگیر و دعانو ...

سلام نی نی یار عزیز ممنون از رسیدگیتون... من یک سری توی یه تاپیکم برای بچه ها تک نیت گرفتم... فقط بابت آزمون خودم... چون تازه یاد گرفته بودم... بعد یکی از بچه ها بهم گفت کاربریت حیفه قطع میشی... منهم تاپیکامو قفل کردم که دیگه ادامه پیدا نکنه... من شرمندم و لطفا کاربریم حفظ کنید... من توی روزای سختی اون تاریخها عضو شدم و کاربریم برام یادآور اون روزاست که چقدر ختم و دعا یاد گرفتم از نی نی سایت

....