2777
2789
وای ترخدا ؟ شما چقدر محبت دارید... چقدر مهربونی... واقن ممنونم ازتون... ای کاش حال دلم خوب شه براتون ...

عزیزمی.....الهی حال دلت به زودی خوب بشه..بخدا دیروز سر نماز گفتم این نیلوفر خانم معجزه میخواد ..خدایا معجزه بهش نشون بده تا دلش آروم بگیره.‌‌امشب هم برات دعا میکنم عزیزم.شب آرزوهاست..ممنونم که شما هم دعاگویم هستی...بهناز خوشحاله دوستی مثل تو داره.اللان حس خوبی ازت گرفتم.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اگه بنده شو زجر نمیداد حاجت رواش میکرد کسی دنبال دعانویس نمیره

مشکل ما این هست که صبور نیستیم کم طاقتیم مثلا خودم 

ولی بیشتر از 10 سال دیگه صلاح و مصلحت خدا برای ندادن حاجت معنی نمیده یه چیز دیگه معنی میده 

عزیزمی.....الهی حال دلت به زودی خوب بشه..بخدا دیروز سر نماز گفتم این نیلوفر خانم معجزه میخواد ..خدای ...

الهی خدا به حق جدم دل شمارو هم شاد کنه... ایشالا گره از حاجتای شمام باز بشه... من اصلن باور نمیکردم منو یادتون بمونه... انقدر که همه گرفتاران... 

.... 
عزیزم این کارش خیلی خوبه با تخم مرغ انجام میده کارش حرف نداره ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ من پیشش انجام دادم سنگینی ...

الان تعلیق میشیییییی زود پاک کن 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا
خدا اگه بنده شو زجر نمیداد حاجت رواش میکرد کسی دنبال دعانویس نمیره مشکل ما این هست که صبور نیستیم ک ...

منم ۱۲ ساله حاجت ازدواج دارم نمیشه ولی اینقدر دعا نویس رفتم هیچ فایده نداشت

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖