2777
2789

امروز دیدم تو ایمستا اکانت  دیگه ای بازه  بعد دیدم 

یک پیج با محتوای جملات انگیزشی یک هفته س ساخته و تو دایرکتش هم صحبت نکرده بود با کسی جز یک نفر که سلام خوبی براش نوشته بود روز شنبه و شوهرم اصلا بازش نکرده  بود جوابم نداده بود

به من نگفته پیج ساخته از طرفی یکم حال روحیش خرابه و دارو میخوره تحت نظر پزشک.. بنظرتون بگم بهش یا صبر کنم ببینم چکار میکنه

بنظرم گاهی بهتره دست از سر هم برداریم جنایت که نکرده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم گاهی بهتره دست از سر هم برداریم جنایت که نکرده

وای دقیقا

اینجا ب ی چیزایی گیر میدن ک حتی از ذهن منم خطور نمیکنه

یا من خیلی خوش خیالم یا اینا خیلی پیگیر

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

ممکنه پزشک بهش گفته باشه از جملات انگیزشی بقیه هم استفاده کن 

اما خب تو حواست بهش باشه که چکار می‌کنه چون سابقه داره،یکم بعد به آرومی بهش بگو که اکانت ساختی و اینا،نذارفک کنه نقطه ضعفتع که ازت پنهانش کنه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
وای دقیقا اینجا ب ی چیزایی گیر میدن ک حتی از ذهن منم خطور نمیکنه یا من خیلی خوش خیالم یا اینا خیلی ...

عزیزم شوهرت خدایی نکرده بهت دو سه بار خیانت کرده؟

وگرنه یک آدمی بود که اخلاق موجه داشت حساس نبودم

منم میدونم جنایت نکرده اومدم اینجا بپرسم بحال خودش بزارم یا بگم بهش سابقه خیانت هم داره

مهم اینه که وقتی بگی چه جوابی میگیری؟این خیلی مهمه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
وای دقیقا اینجا ب ی چیزایی گیر میدن ک حتی از ذهن منم خطور نمیکنه یا من خیلی خوش خیالم یا اینا خیلی ...

رفتار آدما متناسب با شرایطشونه دیگه مثل ایشون که میگه شوهرش سابقه ی خیانت داره 

اکثر تاپیکایی که به ظاهر عجیبه یه زمینه ی عجیب تر داره