من و یکی از دوستامون همزمان باردار شدیم و بچه هامون یکی دو ماه با هم تفاوت دارن جفتشونم دخترن. اما دختر اون فوق العاده آروووووووم و دختر من شیطونه. در این حد اون آرومه که حتی خونه خودشونم از دختر من اجازه میگیره بازی کنه😐
دفعه پیش خونشون بودیم دختر من بهش یه اسباب بازیو نمیداد یهو این دوستم از اینور داد زد این اسباب بازیا مال بچه منه! بعدم رفت طرفش و وسیله رو ازش گرفت داد بچش. دختر منم پاشد رفت با اسباب بازی خودش بازی کرد. بعدم دوستم بمن گفت بهش از الان مشارکت کردن رو یاد بده! بچه ها هنوز سه سالشونم نشده. دختر من فقطم در برابر این انقدر شر و شیطون بنظر میاد با بچه های دیگه اصلا اینطور نیست. یعنی خودشون با هم کنار میان تا حالا نشده ببینم مامان همبازیاش بیان چیزی بگن یا خودمو بندازم وسط بازی بچه ها.همیشه ام حواسم بوده بچم کسیو نزنه یا اذیت نکنه همیشه خودم قبل همه بهش تذکر دادم و واقعا هم اینکارارو نمیکنه. اون روز دلم برای دخترم سوخت واقعا. چون خسیس نیست اون وسیله رو نداشت براش جالب بود. یهو یه بزرگتر دعواش کرد، ناراحت شدم. چیکار کنم با ایشون و با دخترم؟ طوری نیست که باهاشون قطع رابطه کامل کنیم