2777
2789
عنوان

دوستم پرید وسط بازی بچه ها دختر منو دعوا کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 33 پست
احساس میکنم دوستتون دلش واس دخترش سوخته نتونسته تحمل کنه اخه ادم واقعا واس بچه ساکت ومظلوم دلش میسوز ...

اره دقیقا دخترخواهرشوهرم سه سالشه انقدر اشک بچه ی منو درمیاره من دیگه مجبور میشم خودمو دخالت بدم چون مادر اون بی اهمیته براش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چندوقت پیش خواهر شوهرم اومده بود خونه ما دختر ده ماهشه همش میرفت موهای پسر کوچیک منو که دوسالشه وخیلی مظلوم میکشید منم هربارمیرفتم جداش میکردم دیگه دیدم مامانش توجهی نمی کنه به پسر بزرگم گفتم اگه بازهم موهای داداش تو کشید بترسونش که دیگه نکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اگه بچم بی زبون باشه و یه بچه بخواد حقشو بگیره و سرش سوار شه مداخله میکنم اما با زبون مهربون و بچه پسند دروغ چرا

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
اره دقیقا دخترخواهرشوهرم سه سالشه انقدر اشک بچه ی منو درمیاره من دیگه مجبور میشم خودمو دخالت بدم چون ...

بنظرم تواین مواقع لازمه ادم تذکر بده طرف بخودش بیاد

پدرم همه چیزم بود .....
الان اگه برعکسش بود استارتر تاپیک میزد بچه ی دوستم به بچه م زور میگه چیکار کنم؟ قطع رابطه کنم؟  ...

نظر منم همینه که استارتر باید زورگویی بچشو اصلاح میکرد و ازش میگرفت حتی اگه بچش گریه میکرد چون مال اون یکی بوده

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
قبلا هم همچین چیزی شده بود. اینبار حالت دعوا داشت کاملا. شاید بقول شما حساس شدم. من خودم حواسم به بچ ...

حق داری ولی اگر میخوای این اتفاقات نیفته حواستو یه کم بیشتر جمع کن اینجور مواقع به دخترت بگو مامان جان بزار یه کم اسباب بازی رو بگیره باهاش بازی کنه بعد میده به تو

اینجوری بچت هم بلد میشه اینکار رو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
به دوستت بگو اینقدر سخت نگیر بذار بچه ها باهم بازی کنن وتعامل رو یاد بگیرن اگه دوستت از الان بخواد ب ...

درسته،وقتی میگ ب بچت یاد بده مشارکت کنه توام بگو بزار بچت یاد بگیره از حق خودش دفاع کنه،تو بازی بچه ها دخالت نکنیم بهتره

الان اگه برعکسش بود استارتر تاپیک میزد بچه ی دوستم به بچه م زور میگه چیکار کنم؟ قطع رابطه کنم؟  ...

من وقتایی که اون کوچولو هست، بیشتر از دختر خودم حواسش بهم هست. خیلیم دوسش دارم اتفاقا. دختر منم زور نگفته و اینجوری نیست که اسباب بازیای بقیرو تصاحب کنه. تا حالا ندیدین بچه ها سر یه اسباب بازی جدید دعوا کنن؟ تو همچین مواقعی معمولا خودم زودتر از بقیه میرم و از دخترم به روش خودم اسباب بازیو میگیرم اما اذیت میشم از بس به دخترم پیش اون میگم نکن نگیر بده بهش و ... فقط چون اونیکی ناراحت نشه. متوجهید من از چی ناراحت شدم؟ اینکه یکی سر دخترم داد زده و از دستش چیزیو کشیده. یه بزرگتر. نه یه همبازی اونم بچه ی دو سال و چند ماهه

مادر هستم و 
حق داری ولی اگر میخوای این اتفاقات نیفته حواستو یه کم بیشتر جمع کن اینجور مواقع به دخترت بگو مامان ج ...

همیشه همینکارو میکنم دقیقا. همیشه هم جواب میده. بچه اصلا مقاومت نمیکنه من بهش میگم. اما اینبار سرم گرم صحبت بود بچه هارو نمیدیدم

مادر هستم و 
درسته،وقتی میگ ب بچت یاد بده مشارکت کنه توام بگو بزار بچت یاد بگیره از حق خودش دفاع کنه،تو بازی بچه ...

اره ..من خودم یبار این اشتباهو کردم و هروقت یادم میفته از عملم پشیمون میشم خیلی زیاد ..همش میگم چرااینکارو کردم 

همیشه همینکارو میکنم دقیقا. همیشه هم جواب میده. بچه اصلا مقاومت نمیکنه من بهش میگم. اما اینبار سرم گ ...

کاش همون لحظه نشون میدادی ناراحت شدی درست میگی نباید سر بچه داد میزد اونم‌گناه داره

اره ..من خودم یبار این اشتباهو کردم و هروقت یادم میفته از عملم پشیمون میشم خیلی زیاد ..همش میگم چراا ...

عزیزم

بعدشم زیاد نباید ب بچه خودت گیر بدی ک دست نزن،وسیله رو ب دوستت بده،شلوغ نکن،بشین،دست نزن.... اونجوری ب چشم بقیه یه بچه شلوغ میاد ک باید همه بهش تذکر بدن.

ما تو خانوادمون بچه زیاد داریم.

هیچکدوم از اون بچه ها هیچ مشکلی با دختر من ندارن. اتفاقا خیلیاشون شیطون ترم هستن. اونقدرا پیش اومده که دیدم یکیشون مثلا یه چیزیو از دخترم گرفته یا دعوا کردن با هم یا حتی یکیشون یبار دختر منو زد. من خداشاهده نه بچه هارو دعوا کردم نه زدم‌. درصورتی که اونجا دائم دارم دنبال دخترم میدوئم که یوقت اونیکی ناراحت نشه یهو. بخدا بدون اغراق دارم میگم که اونجا بیشتر از بچه خودم حواسن به اونیکیه.زورگویی واسه بچه ای که هنوز حرف زدنشم کامل نشده اصلا معنی داره؟ 

مادر هستم و 
عزیزم بعدشم زیاد نباید ب بچه خودت گیر بدی ک دست نزن،وسیله رو ب دوستت بده،شلوغ نکن،بشین،دست نزن.... ...

اره ..دختر خواهرشوهرمن خیلی اذیت میکنه بچه های دیگه رو البته با سیاست ..اصلا خودشو زشت نمیکنه ۱۰ سالشه ..بچمو خیلی اذیت میکرد چندبار همیشه حرص میخوردم 

عزیزم بعدشم زیاد نباید ب بچه خودت گیر بدی ک دست نزن،وسیله رو ب دوستت بده،شلوغ نکن،بشین،دست نزن.... ...

منم همینو میگم. پیش اینا من همش دارم به دخترم میگم نکن و جانبداری میکنم از اونیکی. میگم شاید همین رفتار خودم باعث شده این اتفاق بیفته. وگرنه من خودم مادرم. بچه اونم مثل دختر خودم دوست دارم خداشاهده راضی نیستم کوچکترین صدمه ای ببینه اما شما تصور کن یه بچه دو سال و نیمه که یه اسباب بازیو دو سه دقیقه گرفته دستش و نمیده به یه بچه سه ساله و ما، هردو تا مادرا داریم بهش به نوعی تشر میزنیم. خودم به تنهایی اونجا انقد به دخترم گیر میدم که لازم نیست کس دیگه دخالت کنه. شما ببینی منو واقعا حس نمیکتی که من مادر اینیکی ام انقد که مراقب دختر اونم‌. حتی یبار تو بازی صورت بچه منو چنگ انداخت هیچی نگفتم. چون اونم بچست. حالا اگر برعکس بود باور کن دوستم من و بچمو باهم قورت میداد. میگم هیچ آسیب یا چیزی از طرف بچه من به اون وارد نشده. نه زور یگه نه هیچی. فقط اون اسباب بازیه نو و جدید بود. فقطم سر همون یه دونه اینکارو کرد اونم در حد شاید دو دقیقه

مادر هستم و