2777
2789
عنوان

خواب و کابوس های هرشبم تروخدا کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 64 پست

برادر من چند ساله هر شب خواب می بینه یه عده دارن سرش رو به طرز وحشتناکی میبرن و همش با داد از خواب بیدار میشه مامان و بابام میخواستن ببرنش دعا نویس نمیره میگه من به دعا اعتقاد ندارم 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من چند ساله هر شب خواب می بینه یه عده دارن سرش رو به طرز وحشتناکی میبرن و همش با داد از خواب ب ...

منم اعتقاد نداشتم ولی دعا نویس خوب و مطمین واقعا معجزه میکنه

با من وارد بحث نشید.دیگه خط ندارم😏🖤
خونمون جابجا شده ولی خب قبلشم بوده این خوابا،نه تغییر آنچنانی نکرده  حتما عزیزم

با خودت حرف بزن خودتو راضی کن ک خواب ارام و بی دغدغه میخوای ادم خیلی قوی تر از فرمان ناخودآگاهشه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
خیلی حس بدیه 

خواب هاش واقعا وحشتناکه من اگه اون خواب ها رو ببینم دیوونه میشم هر چی هم بهش میگیم برو روانپزشک یا روانشناس قبول نمیکنه مامانم بهش میگه اگه ازدواج کنی یکبار اینطوری تو خواب داد بزنی زنت از ترس سکته میکنه قبل ازدواج برو دکتر نمیدونم چرا مقاومت میکنه بیچاره شب ها بیدار میمونه روز میخوابه

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍